net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

1 βήμα πιο μπροστά τα Papastavrou Shops!

Βρήκες αυτό που ήθελες; Το τοποθετείς άμεσα και έφυγες ….! Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από την συνεργασία των Papastavrou Shops και του Dyno Pervolarakis, όχι η απλά η γρήγορη αλλά η AMEΣΗ εξυπηρέτηση του μοτοσικλετιστή . Βρίσκοντας το προϊόν βελτίωσης για την μοτοσυκλέτα σου, στο τοποθετούν γρήγορα, υπεύθυνα αλλά κυρίως αξιόπιστα οι ΕΙΔΙΚΟΙ!

 
Η έναρξη της μοτοσικλετιστικής σεζόν, φέρνει καλά νέα για τους απαιτητικούς αναβάτες!

H επιχείρηση PAPASTAVROU SHOPS, δεν χρειάζεται συστάσεις γιατί η πολυετής και επιτυχημένη πορεία της στο χώρο, είναι αδιαμφισβήτητη.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του ΚΩΣΤΑ ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗ,στον τομέα του tuning, γνωστές στους φανατικών των βελτιώσεων.

Στη συνεργασία αυτή των PAPASTAVROU SHOPS & DYNO PERVOLARAKIS, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα κορυφαία προιόντα βελτίωσης , που επιμελείται την επιλογή τους  ο Σταύρος Παπασταύρου και η ομάδα του!

Όταν συνεργάζονται αξιόπιστοι επαγγελματίες , χρησιμοποιώντας κορυφαία προιόντα, τα αποτελέσματα είναι μοναδικά και εγγυημένα!

Αγοράζοντας, προιόντα βελτίωσης για τη μοτοσικλέτα ή το scooter σας, από τα PAPASTAVROU SHOPS, τα τοποθετείτε άμεσα στο νέο συνεργαζόμενο συνεργείο ,κερδίζοντας εγγύηση καλής λειτουργίας και μέγιστης απόδοσης όλων των προιόντων.

Για περισσότερα στοιχεία μπορείτε να καλέσετε στο 210-9249350 και να περάσετε από την Καλλιρόης 30 στην Αθήνα, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε για όλα τα προιόντα.
 

www.papastavroushops.gr

καθώς και στην Καλλιρόης 26, τηλ. 2105737333

http://hyperstore.gr

 

MOTO???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ