net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κάντε δικά σας τα 2 μοντέλα της Kawasaki σε τιμή προσφοράς.

Κάντε δικά σας τα 2 μοντέλα της Kawasaki σε τιμή προσφοράς.

2 μοντέλα σε έκπτωση

Σκέφτεστε να αγοράσετε μοτοσυκλέτα και σας αρέσουν τα δίκυκλα χαμηλού κυβισμού; Αν ναι μη χάσετε την προσφορά της Kawasaki που αφορά 2 μοντέλα.

 
Η Kawasaki σας δίνει την ευκαιρία να έχετε οικονομικό  όφελος αγοράζοντας ένα μοντέλο από την μικρή κατηγορία με την νέα της προσφορά. Μπορείτε να αποκτήσετε το Z 250 SL ή το Ninja 250 SL σε προνομιακές τιμές. Συγκεκριμένα το Z 250 SL διατίθεται στην τιμή των 3.890 ευρώ ενώ το Ninja 250 SL θα γίνει δικό σας έναντι 3.990 ευρώ.
Οι δύο μοτοσυκλέτες θεωρούνται από τις κορυφαίες στην κατηγορία τους και προσφέρουν άνεση, στύλ και εργονομία. Μοιράζονται έναν ισχυρό κινητήρα για την κατηγορία τους  ο οποίος είναι 4-χρονος, μονοκύλινδρος και αποδίδει 28 ίππους.  Έχουν κιβώτιο 6 σχέσεων  και όλα αυτά στηρίζονται σε ένα πλαίσιο τύπου trellis χωροδικτυώματος κατασκευασμένος από υψηλής αντοχής ατσάλι.

Τα δύο μοντέλα διατίθενται σε διαφόρους χρωματισμούς. Το Z 250 SL μπορείτε να το αγοράσετε είτε σε πράσινο είτε σε μαύρο ενώ για το Ninja 250 SL έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε συνδυασμούς πράσινου-μαύρου και άσπρου-μαύρου.

Η προσφορά αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία για όσους εκτιμούν τις μοτοσυκλέτες υψηλής ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία της Kawasaki.
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ