net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Σάκης Συνιώρης επί το έργον, στην πίστα των Σερρών.

2ος στις Σέρρες

Τρέχοντας κατά κόρον με τακτική, ο Σάκης Συνιώρης κατέκτησε μια δεύτερη θέση στον αγώνα των Σερρών, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

 
Ο αναβάτης της KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM, Σάκης Συνιώρης κατέκτησε την 2η θέσηστον 4ο Αγώνα της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών του 2016 που έγινε στις Σέρρες και αυξάνοντας την βαθμολογική του διαφορά, παραμένει στο παιχνίδι του τίτλου. 
Ο Συνιώρης, τρέχοντας με την Ducati Panigale, έκανε αγώνα τακτικής και έμεινε στην 2η θέση ακολουθώντας το σχεδιασμό και τις οδηγίες της ομάδας. Ο πολυπρωταθλητής επικεντρώθηκε σε ένα ρυθμό αγώνα που χωρίς ρίσκο τον έφερε στην 2η θέση και στη συγκομιδή πολύτιμων βαθμών. Η ζέστη με 32 βαθμούς θερμοκρασία στην ατμόσφαιρα και 52 στην άσφαλτο στην πίστα των Σερρών, δεν ευνοούσε την καλή λειτουργία ελαστικών και αναρτήσεων για κανένα οδηγό. Με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και τους 20 βαθμούς που αυτή προσθέτει έφθασε σε σύνολο τους 90 και προηγείται έτσι κατά 18 και 24 βαθμούς από τον 2ο και 3ο της βαθμολογίας, με έναν αγώνα να απομένει μέχρι το τέλος. Τον αγώνα κέρδισε ο Χάρης Παρασκευόπουλος, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Λευτέρης Πίππος.

Ο Σάκης Συνιώρης δήλωσε
"Ο αγώνας εξελίχθηκε κάτω από πολύ ζέστη και υγρασία και είδα ότι δεν θα μπορούσα να διεκδικήσω τη νίκη χωρίς να ρισκάρω, έτσι ακολούθησα τη στρατηγική που είχαμε επιλέξει με την ομάδα και τερμάτισα μπροστά από τον
βασικό μας αντίπαλο στο Πρωτάθλημα. Τώρα περιμένω τον τελευταίο αγώνα όπου με έναν καλό τερματισμό θα φθάσω στο στόχο που είναι το 10ο προσωπικό μου Πρωτάθλημα και το πρώτο με την ομάδα KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM, την οποία ευχαριστώ για τη σωστή προετοιμασία της μοτοσυκλέτας και τη συνολική στήριξη!"

Ο Γιάννης Μυτιληνάκης, Team Manager της Kosmocar Ducati, δήλωσε
“Ο 4ος Αγώνας της χρονιάς ήταν και ο δυσκολότερος για όλους τους οδηγούς, με την υψηλή θερμοκρασία αλλά και υγρασία που επικράτησε όλο το Σαββατοκύριακο. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αφού ο κύριος στόχος μας – που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος – πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ο οδηγός μας όχι μόνο οδήγησε άψογα αλλά δούλεψε πολύ και με το μυαλό και ακολούθησε την τακτική που είχαμε σχεδιάσει, ώστε να μειώσουμε όσο γίνεται το ρίσκο. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για την άψογη προετοιμασία και λειτουργία καθώς και τους χορηγούς μας για τη συνεχή τους στήριξη”.
 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ