net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

3 Εναλλακτικές προτάσεις κάτω από τα 10.000 ευρώ

Να λοιπόν που σχεδιάζεις την αγορά της επόμενης μοτοσικλέτας σου, με μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα. Ψάχνεις τα μοντέλα της αγοράς, διαβάζεις σχετικά με αυτά, κάνεις… μακροβούτια σε ατελειώτους πίνακες τεχνικών χαρακτηριστικών και τίποτα δεν σου κάνει «κλικ». Γνωστές οι κατηγορίες, συγκεκριμένοι οι προσανατολισμοί.

 
Θες να διαφοροποιηθείς, να ξεφύγεις από την πεπατημένη του «best seller», να βρεις μια μοτοσικλέτα που να σου «μιλά» σε άλλο επίπεδο και να σε παρασέρνει με τον τρόπο της σε έναν διαφορετικό από την πεπατημένη δίτροχο κόσμο. Σε καταλαβαίνουμε, έχουμε και εμείς αρκετές φορές αυτούς τους προβληματισμούς… να βοηθήσουμε λοιπόν! 

Ακολουθούν τρία μοντέλα που το καθένα με τον τρόπο του, μπορεί να καλύψει τις ανησυχίες σου, χωρίς να απαιτεί μια περιουσία για την αγορά του. 

Τρία εντελώς ξεχωριστά μεταξύ τους μοντέλα, που πιστεύουμε ότι πρεσβεύουν με τον καλύτερο τρόπο  την διαφορετικότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ιδιότροπα και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε «νορμάλ» χρήση και απαιτήσεις. Ας τα γνωρίσουμε λοιπόν: 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ