net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki Kaze Μοντέρνος και ξεχωριστός ο πίνακας οργάνων του Kaze ακολουθεί αισθητικά την αιχμηρή αισθητική των πλαστικών του παπιού.

Honda Wave Τυπικός σε σχεδίαση πίνακας πληροφοριών για το Wave με το μεγάλο στρογγυλό ταχύμετρο να κυριαρχεί.

KYMCO Jetix Στον πίνακα οργάνων του Jetix θα βρείτε και στροφόμετρο -το μόνο από τα τρία- αλλά και μία ευδιάκριτη ψηφιακή ένδειξη για την επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο.

Aνεση-εργονομία

Και τα τρία παπιά ικανοποιούν όσον αφορά στην άνεση που προσφέρουν στην καθημερινή μετακίνηση. Είναι ωστόσο λίγο διαφορετικά στον τρόπο που φτάνουν στο ίδιο αποτέλεσμα. 

Την πιο σπορ αίσθηση την έχει το παπί της KYMCO με μια στενή αλλά αρκούντως μακριά σέλα για δύο άτομα και ανάλογα στενή ποδιά που προστατεύει λιγότερο σε σχέση με εκείνη στο Kaze και το Wave. Η σέλα του Kawasaki είναι λίγο πιο φαρδιά και ανασηκώνεται ελαφρώς στο τελείωμά της συγκρατώντας λίγο καλύτερα τον αναβάτη στο ίδιο σημείο σε δυνατό φρενάρισμα. 
Το ίδιο ισχύει και για το Wave το οποίο έχει παράλληλα λίγο πιο φαρδιά σέλα, την οποία και θα εκτιμήσουν οι πιο μεγαλόσωμοι. 

Το παπί της Honda έχει και την πιο κλασική θέση οδήγησης μεταξύ των τριών που κινείται μεταξύ άνεσης και αίσθηση με το Kawasaki να βρίσκεται στη μέση και το KYMCO να προσφέρει μία άνετη αλλά πιο πολεμική εικόνα. Κάτω από τη σέλα και τα τρία παπιά διαθέτουν έναν μικρό πρακτικό χώρο. Τον μεγαλύτερο από αυτά τον έχει το Wave με το Kaze να ακολουθεί κατά πόδας, ενώ τρίο έρχεται το Jetix.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ