net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Peugeot Metropolis 400i.

Peugeot Metropolis 400i

Η δεύτερη μεσαίου κυβισμού πρόταση μας είναι το Peugeot Metropolis 400i. Ο μονοκύλινδρος 400άρης LFE (Low Friction Efficiency-Χαμηλών Τριβών) με την 4βάλβιδη κεφαλή είναι από τους ισχυρότερους στην κατηγορία του με 37,2 ονομαστικούς ίππους και κινεί με χαρακτηριστική άνεση το Metropolis. Οι αναρτήσεις είναι βασικό συστατικό επιτυχίας καθώς το νέο μπροστινό του σύστημα αποτελείται από δύο ζεύγη ψαλιδιών που σχηματίζουν ένα μεγάλο αρθρωτό παραλληλόγραμο και ονομάζεται TTW (Tilting Twin wheels). Κινούμενος στους δρόμους της πόλης το Metropolis θυμίζει μαγικό χαλί με τους εμπρός τροχούς να απορροφούν τις ανωμαλίες με χαρακτηριστική άνεση ενώ θα σας καλομάθει με την ασφάλεια που προσφέρει αλλά και με τις ανέσεις του.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κινητήρας: 4T, 1K, Υ/Ψ, 4Β
Κυβισμός: 399 (κ.εκ.)
Ισχύς : 37,2 ισχύς/7.250 σ.α.λ.
Ροπή : 3,89 kg.m/5.500 σ.α.λ
Βάρος : 256 κιλά

Μπορείτε να το αποκτήσετε στη τιμή των 8.499 ευρώ.

 
  • dino

    Δεν αναφέρετε καθόλου τις καταναλώσεις τους, και κατά πόσο μπορούν να κινηθούν με αξιοπρέπεια στον αυτοκινητόδρομο.

     
  • Panos

    Από το άρθρο σας απουσιάζει το Piaggio MP3 300/500 LT ABS-ASR σε εκδόςεις business & sport. Το μοναδικό τρίτροχο με αυτά τα χαρακτηριστικά στην αγορά και 1ο σε ταξινομήσεις μεταξύ των τρίτροχων scooter.

     
  • Αντώνης

    Μήπως, να διορθώνατε τα σχετικά με το Quadro? Το 350 D, δεν πωλείται εδώ και χρόνια... Υπάρχει το 350 S ή Quadro 3S, με μεγαλύτερο κυβισμό/ιπποδύναμη και βελτιώσεις σε μηχ. μέρη/φινίρισμα...

      2

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ