net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτή είναι η Moto Parilla SUV 750! Χμμμμ... Πως σας φαίνεται;

5.500 ευρώ και…ξεκινάει!

Ένα ιδιαίτερο μοντέλο μοτοσυκλέτας που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε concept ίσως μπει σε παραγωγή, αν η εταιρεία…συγκεντρώσει 5.500 ευρώ από crowdfunding!

 
Αναγωνρίζετε αυτή την μοτοσυκλέτα; Αν ναι, τότε μάλλον παρακολουθείτε συνεπώς την έκθεση EICMA. Το μοντέλο αυτό είχε παρουσιαστεί από την Caterham Bikes, με την ονομασία Brutus, πριν λίγα χρόνια, στην μεγάλη Μιλανέζικη έκθεση.
 
Τώρα, η ιδιαίτερη χωμάτινη μοτοσυκλέτα κάνει ξανά την εμφάνισή της υπό την μάρκα Moto Parilla και την ονομασία μοντέλου SUV 750, με σκοπό να εισέλθει στην παραγωγή! Η Moto Parilla είναι μια ιταλική εταιρεία κατασκευής, η οποία θα προβεί στην εξής κίνηση: Θα ξεκινήσει καμπάνια crowdfunding στο πασίγνωστο site Kickstarter, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την SUV 750.

Και πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα ζητήσει συνολικά 5.500 ευρώ από όσους είναι πρόθυμοι να κάνουν δωρεά προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή του μοντέλου! Μάλιστα…

Η μοτοσυκλέτα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, βέβαια, ενώ θα φέρει κινητήρα 750 κ.εκ με απόδοση 45 ίππων, ξεχωριστές «κοντές» σχέσεις και όπισθεν, ενώ θα είναι εξοπλισμένη με τα ελαστικά της φωτογραφίας!

Εσείς, θα συμβάλλατε οικονομικά για το μοντέλο;
 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ