net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

5 scooters που μπορούν να σας μετακινούν στην πόλη άνετα!

5 ευέλικτα scooter

Σας παρουσιάζουμε 5 προτάσεις για scooter από την κατηγορία των 125 κ.εκ, που αποτελούν για πολλούς αναβάτες ένα χρήσιμο καθημερινό εργαλείο, καθώς προσφέρουν οικονομία και άνεση κατά την μετακίνηση στην πόλη.

 
Η κατηγορία των 125 κ.εκ. άρρηκτα συνδεδεμένη με το χώρο των scooter και ταυτισμένη με τα εύχρηστα, οικονομικά, και ευέλικτα δίκυκλα της πόλης.
Το κοινό στο οποίο απευθύνεται αυτή η κατηγορία scooter είναι αναβάτες που αναζητούν έναν καθημερινό «σύντροφο»,  που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των μετακινήσεων χωρίς όμως απαραίτητα να πρέπει να πληρώσουν μία περιουσία. Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι αυτή η κατηγορία αποτελεί και την μοναδική επιλογή για νέους σε ηλικία αναβάτες που είναι κάτοχοι διπλώματος Α1 και είναι δέσμιοι για κάποια χρόνια σε περιορισμούς.

Στο σημερινό μας αφιέρωμα, σας παρουσιάζουμε 5 scooters στα 125 κυβικά, έτοιμα να γίνουν καθημερινοί σας σύντροφοι στο αστικό περιβάλλον, προσφέροντας ταυτόχρονα οικονομία και ευχρηστία.
 

 
  • Κωνσταντινος capo 1200

    Καλημερα και χρονια πολλα ! Διορθωστε, δεν ειναι μονο το YAMAHA με ABS κατω απο τις 3000 ευρω στον στανταρ εξοπλισμο. Ειναι και το PIAGGIO...

      4
    • Mototriti

      Απάντηση: Σε ευχαριστούμε για την υπόδειξη Κωνσταντίνε, το διορθώσαμε.

       

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ