net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κρατήστε την ψυχραιμία σας!

5 λόγοι για να παρανοείς

Σας παρουσιάζουμε μία λίστα με 5 τύπους ανθρώπων που συναντούν οι αναβάτες καθημερινά και τους οδηγούν στην τρέλα.

 
Καθημερινά όλοι οι αναβάτες συναντούν κάποιες περιπτώσεις που υπεύθυνοι για αυτές δεν είναι μόνο οι οδηγοί αυτοκινήτων αλλά ολόκληρο το σύμπαν. Δικαιολογημένα λοιπόν κάποιες φορές οι μοτοσυκλετιστές βγαίνουν από τα ρούχα τους. Ας δούμε όμως αναλυτικά αυτές τις περιπτώσεις .

1) Οδηγοί αυτοκινήτων που δεν ανάβουν φλας. Αποτελούν μία κατηγορία από μόνοι τους καθώς είναι πολλοί αυτοί που αλλάζουν πορεία ή κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς χωρίς την παραμικρή φωτεινή ένδειξη. Οδηγοί taxi και κάποιοι φορτηγατζίδες δεν σχολιάζονται καν γιατί είναι και επαγγελματίες!

2) Όλοι όσοι θέλουν να μπουν ή να βγουν από ένα αυτοκίνητο και δεν σκέφτονται καν να κοιτάξουν αν έρχεται κάποιο όχημα και ανοίγουν την πόρτα χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό.

3) Πεζοί που περπατούν στον δρόμο δίπλα-δίπλα σαν να τους ανήκει και χωρίς να κοιτούν αν έρχεται κάποια μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο, αποφασίζουν να τον διασχίσουν από την μία πλευρά στην άλλη χωρίς δεύτερη σκέψη. Αποκορύφωμα είναι το βλέμμα του πεζού όταν του κορνάρεις για να κάνει στην άκρη.

4) Όσοι παρκάρουν το όχημα τους αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα σε ράμπες και θέσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες. Δεν έχει σημασία αν είναι έστω και για δύο λεπτά, δείχνει ασέβεια προς τον συνάνθρωπο και πρέπει να τιμωρείται με συνοπτικές διαδικασίες.

5) Μοτοσυκλετιστές που κάνουν σούζες, πάντες και ότι άλλο κασκαντερικό τους έρθει στο μυαλό εκείνη την στιγμή ενώ κινούνται σε κατοικημένη περιοχή. Δεν σκέφτονται την ασφάλεια τους αλλά και την ασφάλεια των γύρω τους.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ