net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Quadro 350D.

Quadro 350D

Το 350D χρησιμοποιεί ριζοσπαστικά συστήματα για να αυξήσει τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας. Το scooter της Quadro είναι εφοδιασμένο με το υψηλής τεχνολογίας υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System), μία παγκόσμια καινοτομία που προσδίδει στο όχημα σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση, καθώς επιτρέπει και στους δύο εμπρόσθιους τροχούς να γέρνουν ταυτόχρονα και να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου. Επιπλέον, η αισθητική του είναι μοναδική και διαθέτει αρκετά επιθετικά στοιχεία, ο κινητήρας των 22 ίππων είναι αρκετά ισχυρός για διαδρομές εντός και εκτός πόλης ενώ φρένα και αναρτήσεις συμπληρώνουν την πολύ καλή εικόνα που σου δίνει το scooter, είτε σε χαλαρούς ρυθμούς έιτε σε ρυθμούς πίεσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κινητήρας: 4T, 1Κ, Υ/Ψ
Χωρητικότητα : 313 κ.εκ
Ισχύς : 22 ίπποι /7.000 σ.α.λ
Ροπή : 2,4 kgm /6.000 σ.α.λ.
Βάρος : 210 κιλά

Μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των 7.200 ευρώ.

 
  • dino

    Δεν αναφέρετε καθόλου τις καταναλώσεις τους, και κατά πόσο μπορούν να κινηθούν με αξιοπρέπεια στον αυτοκινητόδρομο.

     
  • Panos

    Από το άρθρο σας απουσιάζει το Piaggio MP3 300/500 LT ABS-ASR σε εκδόςεις business & sport. Το μοναδικό τρίτροχο με αυτά τα χαρακτηριστικά στην αγορά και 1ο σε ταξινομήσεις μεταξύ των τρίτροχων scooter.

     
  • Αντώνης

    Μήπως, να διορθώνατε τα σχετικά με το Quadro? Το 350 D, δεν πωλείται εδώ και χρόνια... Υπάρχει το 350 S ή Quadro 3S, με μεγαλύτερο κυβισμό/ιπποδύναμη και βελτιώσεις σε μηχ. μέρη/φινίρισμα...

      2

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ