net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η F 800 S στη χώρα των θαυμάτων!

Σαν να ξεκλείδωσε η πόρτα που έκρυβε πίσω της ένα ολόκληρο και φανταστικό κόσμο, μοιάζει η νέα και εμπνευσμένη δημιουργία της BMW, που ακούει στο όνομα F 800. Ψάχνουμε ακόμα τον υπεύθυνο της μεγάλης μεταστροφής της BMW, αλλά μάλλον θα τον βρούμε πολύ δύσκολα. Μπορεί ίσως και ποτέ.

 
Είναι γεγονός ότι η νέα F προσεγγίζει όσο καμία άλλη μοτοσικλέτα της BMW τον ιαπωνικό τρόπο σκέψης και αντίληψης στην κατασκευή μοτοσικλετών. Ακόμα όμως μεταξύ των δύο μεγάλων «σχολών» υπάρχει απόσταση. Τόσο στην αισθητική, όσο και στη λειτουργικότητα, στην κατεργασία των υλικών, στο φινίρισμα, στην ποιότητα…ακόμα και στα χρώματα.
Το νέο F 800S δεν είναι κάτι τυχαίο. Κομμάτι-κομμάτι σχεδιάστηκε και στη συνέχεια κατασκευάστηκε, με ένα και μόνο σκοπό, την οδηγική απόλαυση. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές μοτοσικλέτες εκεί έξω που μπορούν όχι μόνο να ανταγωνιστούν το νέο F, αλλά ίσως και να το ξεπεράσουν, όχι όμως με τον ίδιο τρόπο.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη δοκιμή που κάναμε, στο περιοδικό (13/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ