net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα τετράροδο Jet ski!

Οι μοτοσικλέτες, τα τετράροδα και τα jet ski, εδώ και καιρό μοιράζονται αρκετά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αλλά αυτή η περίεργη εφεύρεση κατάφερε βασικά να τα συνδυάσει όλα σε ένα. Έτσι δημιουργήθηκε αυτό το αμφίβιο, ικανό να κυκλοφορεί άνετα, εντός και εκτός νερού.

 
Η Βρετανική εταιρία Gibbs κατασκεύασε το Quadski σαν ένα τετράροδο που να κατέχει και τις ιδιότητες ενός jet ski. Μπορεί κάποιος να το οδηγήσει στη στεριά και με το πάτημα ενός κουμπιού να αποσυρθούν οι ρόδες προς τα πάνω και να χρησιμοποιηθεί στο νερό.
Η εταιρία ισχυρίζεται πως φτάνει τα 72 περίπου χιλιόμετρα την ώρα στο νερό που δουλεύει με jet ή στη στεριά που χρησιμοποιεί τον κινητήρα. Πιστεύουν πως το όχημα αυτό θα φανεί αρκετά χρήσιμο σε υπηρεσίες άμεσης ανάγκης που θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μέρη όπου δίτροχα ή τετράτροχα οχήματα δεν φτάνουν.
Ίσως μετά από κάμποσο καιρό δοκιμών να το δούμε στους δρόμους… ή μάλλον στη θάλασσα… ή κάπου ενδιάμεσα! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.aquada.co.uk

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ