net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda Silverwing... “of change” 400

Αναβαθμίζεται όπως φαίνεται η κατηγορία των 400 κυβικών στα scooter, με το καινούργιο Silverwing 400 της Honda να παίρνει πλέον το προβάδισμα, κρατώντας σαν «άσο στο μανίκι» το δυνατό δικύλινδρο μοτέρ του. Αυτό το scooter θα το ευχαριστηθείτε πραγματικά. Μακάρι να γίνει παράδειγμα προς…μίμηση!

 
Tο να βρει κανείς τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δύο Silverwing (του 600 και του 400) θα αποτελέσει…σπαζοκεφαλιά! Φυσικά δε μιλάμε για τον κινητήρα, την απόδοση και τα μηχανικά μέρη, αλλά γι’ αυτά που βλέπουμε με την πρώτη ματιά ή αν θέλετε για το πόσο εύκολο θα είναι να ξεχωρίσουμε τα δύο μοντέλα στο δρόμο. Καθόλου, είναι η απάντηση, καθώς τα κυβικά και στα δύο μοντέλα δεν αναγράφονται πουθενά! Θα πρέπει να σπαταλήσετε αρκετή ώρα κοιτάζοντάς τα στην κίνηση (κάτι το οποίο δεν συμβουλεύουμε να κάνετε, καθώς θα σας αποσπάσει την προσοχή!).

Δεν είναι και πολλές οι επιλογές που έχει κανείς αν θέλει οπωσδήποτε να αποκτήσει δικύλινδρο scooter. Μία επιλογή η οποία θα ελαφρύνει τη τσέπη σας κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ (7.400€). Βέβαια, η λειτουργία αλλά και οι επιδόσεις ενός δικύλινδρου δε συγκρίνονται με κάτι άλλο, οπότε ο αγοραστής είναι ούτως ή άλλως αποφασισμένος.
Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος (16/06) του περιοδικού Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ