net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Cagiva Raptor 650… To outsider!

Το νέο Raptor 650 κατασκευάστηκε από την Cagiva με σκοπό να επεκτείνει την οικογένεια των Raptor και να επιτρέψει σε ένα μεγαλύτερο φάσμα αναβατών να απολαύσουν την εμπειρία μιας «γυμνής» δικύλινδρης V μοτοσικλέτας. Ένα νέο μοντέλο με δύναμη και προσιτή τιμή.

 
Κοιτάζοντας το Raptor ανακαλύπτεις ότι εκτός από ορισμένες λεπτομέρειες, δεν ξεφεύγει και πολύ από τα πρότυπα της οικογένειας Monster, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δε θα είναι και το ευκολότερο πράγμα στο κόσμο να τα ξεχωρίσεις στο δρόμο με την πρώτη ματιά, τουλάχιστον εμφανισιακά.

Το δικύλινδρο V μοτέρ έχει αρκετή ροπή, η οποία ξεκινάει από τις περίπου 2.500 στροφές και συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι την κόκκινη περιοχή, προσφέροντας μία προοδευτική αύξηση…ώθησης όσο η βελόνα του στροφόμετρου ανεβαίνει. Οι κραδασμοί περιορίζονται στο ελάχιστο με μία μικρή ενόχληση στο δεξί μαρσπιέ, αν συνηθίζετε να «γεμίζετε» τις σχέσεις.

Είναι λοιπόν το Raptor η τέλεια «μικρή» γυμνή μοτοσικλέτα; Τρώει τελικά τα Monster, ή οποιοδήποτε άλλο γυμνό του «κουνηθεί», για πρωινό; Με τέτοια τιμή αγοράς (6.950 ευρώ), σίγουρα!
Μάθετε περισσότερα στο τεύχος (18/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ