net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φθηνότερο Suzuki SV1000S

Αυτό και αν είναι προσφορά! Το φερινγκάτο 1000άρι SV της Suzuki κοστίζει πλέον ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά…κάτι παραπάνω από 3.000 ευρώ φθηνότερα! Να λοιπόν η ευκαιρία που περιμένατε για να αποκτήσετε sport μοτοσικλέτα χωρίς να δώσετε ένα…τόνο ευρώ!

 
«Πάρε κόσμε» φαίνεται να λέει η Suzuki με τη νέα της προσφορά, καθώς μιλάμε για μία τουλάχιστον γενναία έκπτωση σε ένα από τα καλύτερα σπορ μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Για σκεφτείτε το λιγάκι! Δεν είναι και λίγα 3.000 ευρώ και μάλιστα για μία μοτοσικλέτα η οποία μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα απ’ όσα εσείς νομίζετε! Μη σας τρομάζουν τα κλιπόν, μπορεί το SV να είναι σπορ μοντέλο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ταξιδέψει. Αν κρυφτείτε πίσω από τη ζελατίνα και πάρετε μία τσάντα στην πλάτη, ο προορισμός θα έρθει γρηγορότερα απ’ ό,τι νομίζετε. Βέβαια δεν είναι…LT, αλλά με τιμή αγοράς τα 7.895 ευρώ, ποιος νοιάζεται;

Με 124 άλογα από ένα δικύλινδρο και ελαφρύ σύνολο, όλες οι διαδρομές μπορούν να γίνουν τόσο διασκεδαστικές, που ένα-δύο στάσεις δε θα βλάψουν και πολύ στο ταξίδι. Η σπορ συμπεριφορά βέβαια είναι το ατού του, με ρυθμιζόμενες αναρτήσεις τόσο μπροστά όσο και πίσω, φρένα που θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη κατάσταση, όπως και μία θέση οδήγησης για…total control καταστάσεις, αλλά και ένα μοτέρ το οποίο δε θα τα βρει σκούρα πουθενά. Οι…γρήγοροι σίγουρα θα την ευχαριστηθούν αυτή τη μοτοσικλέτα! Στην πόλη τα πράγματα δεν είναι χειρότερα απ’ ό,τι θα ήταν με ένα οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας, καθώς αγοράζοντας το SV ξέρετε αυτομάτως ότι δεν παίρνετε…scooter, οπότε και η κατάσταση με το συνεπιβάτη κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Το σημαντικότερο πάντως απ’ όλα είναι η τιμή, η οποία είναι τουλάχιστον…τσάμπα για τις δυνατότητες του μοντέλου!

Και αν μέχρι τώρα θέλατε μία σπορ μοτοσικλέτα αλλά φοβόσαστε τη τιμή αγοράς της, τώρα είναι η ευκαιρία που περιμένατε!

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ