net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Ηοnda SH300i

H μαγική συνταγή που η Honda κατασκευάζει όλες τις μοτοσικλέτες της δε θα μπορούσε να λείπει από το SH 300i. Η αρμονία και το φιλικό προφίλ που διέθετε το SH 125-150 πέρασε και στο νέο μοντέλο με το διπλάσιο κυβισμό δίχως να αλλοιωθεί μέρος των καλών του χαρακτηριστικών.

 
Το SH αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή σκούτερ της κατηγορίας του. Δεν είναι τυχαίο βέβαια, μιας και μπορεί και συνδυάζει την άνεση και τους χώρους, ενώ οι εξωτερικές διαστάσεις του είναι ιδιαίτερα μαζεμένες. Το μοναδικό παράπονο που θα μπορούσε να καταλογιστεί για το σκούτερ της Honda ήταν η αδυναμία του μικρού κυβισμού κινητήρα γι’ αυτό το κάτι παραπάνω που πραγματικά υποστήριζε το υπόλοιπο σύνολο.

Η αισθητική του SH δε διαφοροποιείται έντονα από αυτή του 125-150. Το κύριο χαρακτηριστικό διαφοροποίησης είναι στο εμπρός μέρος, που απουσιάζει η γρίλια για την εισαγωγή αέρα στο ψυγείο, ενώ το τελευταίο έχει μεταφερθεί πίσω από τον εμπρός τροχό.

Το SH 300i γεννήθηκε με σκοπό να ενδυναμώσει το εύρος λειτουργίας του, κυρίως στην άνετη κίνησή του στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους. Ο νέος μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρας έδωσε αυτή τη δυνατότητα, που όμως δε στέρησε την ευελιξία και τη σπιρτόζικη συμπεριφορά του σκούτερ μέσα στην πόλη.
Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος (01/07) του περιοδικού Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ