net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Γερμανοκινεζική συμμαχία!

Μια εταιρία, με μεγάλη παράδοση στα δίκυκλα, επανέρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα με μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Τα οικονομικά προβλήματα της Sachs φαίνεται πως ξεπεράστηκαν, αφού το χέρι βοηθείας από την άλλη άκρη του κόσμου (Κίνα) έβγαλε την εταιρία από την τελμάτωση.

 
Τι μπορεί να ‘‘βγει’’ αν μαγειρέψουμε ρύζι με μπίρα; Πώς θα είναι μια μοτοσικλέτα που θα αποτελεί συνεργασία Γερμανού με Ιάπωνα; Τι θα προκύψει αν ‘‘ρίξουμε’’ στο τσουκάλι τις πληθωρικές διαθέσεις του Ευρωπαίου με τις minimal προτιμήσεις του ¶πω Ανατολίτη; Η συνεργασία πέτυχε και το όνομα του μενού Χ-Μoto.

Το νέο δείγμα δουλειάς στην ανανεωμένη πλέον Sachs είναι μια μοτοσικλέτα 125 κ.εκ. που παρουσιάζει ενδιαφέρον τόσο για την εξεζητημένη αισθητική, όσο και για τον περιφερειακό της εξοπλισμό. Το κόκκινο, ατσάλινο- χωροδικτύωμα πλαίσιο θα κλέψει τις εντυπώσεις, για να συμπληρώσει το ψαλίδι με τη ‘‘γέφυρα’’ και ο εμπρός δίσκος των φρένων στα 320 χιλ.!

Το Χ-Μοτο είναι η πιο επιτυχημένη μοτοσικλέτα που παρήγαγε το εργοστάσιο, έστω και από αυτά τα ελάχιστα δείγματα που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια. Καλοστημένο, αρκετά όμορφο και ολοκληρωμένο και με χαρακτήρα που δεν απευθύνεται μόνο σε μικρές ηλικίες αλλά και σε όσους αναπολούν τις ένδοξες στιγμές της εταιρίας, αλλά και όσους θέλουν κάτι παιχνιδιάρικο και μικρό για κάθε μέρα. Η τιμή του είναι μία ακόμα έκπληξη, μιας και για έναν μήνα θα είναι σε τιμή γνωριμίας στα 2.840 ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος (04/07) του περιοδικού Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ