net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή BMW G 650 X-Moto

Η πιο ανατρεπτική μοτοσικλέτα της σειράς είναι αναμφισβήτητα το X-Moto. Σίγουρα δεν πρωτότυπο σαν ιδέα, αλλά για τα δεδομένα της BMW φαντάζει εξωπραγματικό. Μία Motard κατασκευή με το έμβλημα της BMW στο ρεζερβουάρ της μέχρι πριν λίγους μήνες θα φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

 
Το γερμανικό εργοστάσιο όμως τόλμησε και παρουσίασε μία μοτοσικλέτα ιδιαίτερου χαρακτήρα και χαρακτηριστικών. Ο χαρακτήρας της κατασκευής προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή, εξειδικευμένος και πολύ-χρηστικός ταυτόχρονα. Φυσικά η BMW δεν ξέχασε τομείς όπως η παθητική ασφάλεια και έτσι η μοτοσικλέτα κατέχει την πρωτιά του πρώτου motard που διαθέτει ABS!

Η ποιότητα κατασκευής και σε αυτό το μοντέλο είναι υψηλή, δείχνοντας το δρόμο στους υπόλοιπους πως μια μοτοσικλέτα του είδους θα μπορούσε να είναι προσεγμένη και σε αυτόν τον ιδιαίτερο τομέα, δίχως να είναι αυτό το πρωταρχικό και δίχως η τιμή του να ξεφεύγει από τα λογικά πλαίσια (8.950 €).

Περισσότερα για το Χ-Moto αλλά και για όλη τη νέα σειρά της BMW μπορείτε να μάθετε από το τεύχος (06/07) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ