net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

CB 500

CX 500

CBX 1000

Rebel 500

CB 1100 TR

CB 1100

6 Εντυπωσιακές Honda

Θέλοντας να τιμήσει την ιστορία της, η Honda παρουσίασε 6 ιδιαίτερες και πρωτότυπες μοτοσυκλέτες στην έκθεση Wheels & Waves. Με βάση δημοφιλή μοντέλα της δεκαετίας του `70 και του `80, αλλά και σύγχρονες μοτοσυκλέτες, οι αντιπρόσωποι της Honda, δημιούργησαν μοναδικά custom κομμάτια.

 
CB 500 1977
Σχεδιαστές σανίδων για surfing είναι οι εμπνευστές του συγκεκριμένου CB 500, το οποίο έχει μετατραπεί σε café racer. Το νέο πλαίσιο και η εξάτμιση έχουν συνδυαστεί αρμονικά με χρωμιομένα εξαρτήματα, μαύρα πλαστικά, LED εμπρός και πίσω φώτα, ελαστικά της Firestone και εμπρός δίσκο χωρίς τρύπες. Η ουρά είναι χειροποίητη και ο σχεδιασμός της είναι εμπνευσμένος από τις γραμμές μιας σανίδας για surfing, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το πνεύμα του «Wheels & Waves»

CX 500
Αυτό το CX 500 είναι εφοδιασμένο με έναν V2 κινητήρα εγκάρσια τοποθετημένο και θυμίζει αγωνιστική μοτοσυκλέτα flat track. Έχει γίνει πολλή δουλειά στο σασί, στο ρεζερβουάρ και τη σέλα. Πατάει σε ελαστικά 18 ιντσών και χρησιμοποιεί πιρούνι από XL600R, αλουμινένιο τιμόνι LED προβολείς και πίσω αμορτισέρ της Öhlins. Είναι βαμμένο στα χρώματα του HRC και φέρει τον αριθμό `69`, αποτίνοντας, έτσι, φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Nicky Hayden.

CBX 1000
Ο εν σειρά εξακύλινδρος κινητήρας των 1047 κυβικών εκατοστών κυριαρχεί πάνω σε αυτό το CBX. Πολλά εξαρτήματα είναι αλλαγμένα ή τροποποιημένα, όπως η 6 σε 1 εξάτμιση, τα φωτιστικά σώματα και τα διπλά πίσω αμορτισέρ της Öhlins. Στο εμπρός μέρος υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο, χειροποίητο number plate. Η μυώδης εμφάνιση ενισχύεται από τη μαύρη ματ βαφή και τα σπορ ελαστικά της Bridgestone.

Rebel 500
Το σύγχρονο Rebel έχει δεχθεί επιρροές από τον κόσμο του BMX και του Skateboard, για το λόγο αυτό έχει και βάση μεταφοράς σανίδας skateboard. Η εξάτμισή του είναι χειροποίητη, φοράει φαρδιά τρακτερωτά ελαστικά και μεγάλο εμπρός δισκόφρενο.

CB 1100 και CB 1100 TR
Το CB 1100 είναι έτσι κι αλλιώς μια εξαιρετική βάση για customization. Το πρώτο, είναι εμπνευσμένο από τους αγώνες flat track και έχει μια άγρια, εντελώς αγωνιστική εμφάνιση. Το πιρούνι είναι ανεστραμμένο ενώ, η μοτοσυκλέτα είναι βαμμένη στα χρώματα του HRC και φέρει το νούμερο `58` του Marco Simoncelli. Τo δεύτερο, έχει μια total black εμφάνιση, καθώς μαύρα είναι το ρεζερβουάρ, τα στεφάνια των τροχών, τα πλαϊνά καπάκια, αλλά και το μπλοκ του κινητήρα. Είναι εξοπλισμένο με ακτινική δαγκάνα φρένων, κλιπ-ον και κοντή ουρά για μια πιο άγρια εμφάνιση.  

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ