net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγούμε το Kymco Xciting 500i

Η μικρή επέμβαση στον κινητήρα του scooter στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το μοντέλο της Kymco όχι απλά επανήλθε στη πρωτύτερη κατάστασή του, αλλά παρουσιάζεται και πιο δυνατός! Υποδεχόμαστε λοιπόν το ψεκαστό Kymco Xciting 500i που πλέον καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 3.

 
Δύο χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση, το 500άρι scooter δέχτηκε τις περιποιήσεις των μηχανικών της Kymco προκειμένου να παρουσιαστεί ευθυγραμμισμένο με τις απαιτήσεις της νέας εποχής (βλ. Euro III). Τα καρμπιρατέρ ανήκουν στο παρελθόν και το ανανεωμένο Xciting 500 τροφοδοτείται πλέον με τη βοήθεια σωμάτων ψεκασμού προσθέτοντας το διακριτικό “i” στην ονομασία του.

Το ευχάριστο είναι πως σε αντίθεση με τα περισσότερα μοντέλα που “θυσίασαν” ελάχιστη δύναμη για να επιτύχουν την πλήρωση των νέων προδιαγραφών, το Xciting όχι μόνο δεν έχασε, αλλά κέρδισε και 1,5 περίπου ίππο.

Παραμένει, λοιπόν, ίδιο, τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε περιφερειακά. Κομψό, πολυτελές και πληθωρικό, με τον όγκο να μοιράζεται αρμονικά εμπρός και πίσω, συνθέτοντας ένα ισορροπημένο αισθητικά αποτέλεσμα που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο.

Μάθετε περισσότερα για το ανανεωμένο μοντέλο της Kymco στο τεύχος (11/07) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ