net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή: Honda Innova 125i

Ο βασιλιάς, για να διατηρήσει την δημοτικότητά του, πρέπει να βρίσκεται στο πνεύμα της εποχής του, ειδικά σε καιρούς που πολλοί επιβουλεύονται τον θρόνο του… Το Honda Innova, ως σωστός μονάρχης, άλλαξε το κοστούμι του αλλά και την τροφοδοσία τους για να προσελκύσει και πάλι τους πιστούς!

 
Οι προδιαγραφές Euro 3 αποτέλεσαν τον πρώτο και σοβαρότερο λόγο για την ανανέωση του best seller παπιού στη χώρα μας. Το Innova έπρεπε να αποκτήσει σύστημα ψεκασμού και να μειώσει τις εκπομπές ρύπων, όπως ακριβώς επιτάσσουν οι αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Αφού εκπληρώθηκε η συγκεκριμένη αποστολή, οι άνθρωποι της Honda προχώρησαν και σε επιπλέον αλλαγές, ανανεώνοντας σε μεγάλο βαθμό την εμφάνισή του. Άλλωστε, οι μεγάλες αλλαγές, σε πλαίσιο, αναρτήσεις ή φρένα δεν κρίθηκαν απαραίτητες – το Innova παραμένει ασφαλές, σταθερό, ευκολοδήγητο και οικονομικό.

Γι’ αυτό τον λόγο, το δημοφιλέστατο παπί άλλαξε μόνο τα άκρως απαραίτητα. Εκσυγχρονίστηκε στον πολύ βασικό τομέα της εκπομπής ρύπων και σε αυτόν της εμφάνισης, ο οποίος δεν είναι σε καμία περίπτωση δευτερεύων.
Στο κάτω – κάτω, οι πρώτοι που θα ενδιαφερθούν για το Innova είναι οι αναβάτες μικρότερης ηλικίας, οι οποίοι σίγουρα θα εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο την νέα, σύγχρονη και σπορτίφ αισθητική του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κινητήρας: Τετράχρονος, 1κύλινδρος, αερόψυκτος
Κυβισμός:124,8 κυβικά εκατοστά
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 9,2/ 7.500
Ροπή (Kgm/σ.α.λ.): 1/ 3.000
Τροφοδοσία: Ηλ. Ψεκασμός
Φρένα Ε, Π: Δ220, ταμπούρο
Τροχοί-Ελαστικά Ε, Π: 70/100- 17”, 80/90-17”
Χωρ. Ρεζερβουάρ: 3.7 λίτρα

Τιμή: 2.150 ευρώ

Μάθετε μία προς μία τις επιδόσεις του στο δρόμο, στο τεύχος (18/07) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ