net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Husqvarna TE 610 i.e.

Το Husky ήρθε στο περιοδικό την πιο ζεστή βδομάδα του καλοκαιριού. Το βαθύ κόκκινο χρώμα του και το χαρακτηριστικό i.e. προμήνυε πως η Husqvarna θα μεταμόρφωνε το σκληροτράχηλο ΤΕ σε αρνάκι. Η αλήθεια ευτυχώς μας διέψευσε. Το ΤΕ 610 παραμένει άκρως εκρηκτικό!

 
Η Husqvanra είναι μια εταιρία με τεράστια παράδοση στις χωμάτινες μοτοσικλέτες. Οι περγαμηνές της από τους off road αγώνες είναι αναρίθμητες. Αν και τα μοντέλα μοτοσικλετών που διαθέτει για κυκλοφορία στο δρόμο είναι ελάχιστα (αναλογιζόμενοι τα διαφορετικά μοντέλα μοτοσικλετών που διαθέτει για τους αγώνες enduro, MX και supermotard), έχουν πάντα κάτι ουσιαστικό να προσφέρουν.

Το πιο πρόσφατο δείγμα δουλειάς της πάλαι ποτέ σουηδικής και πλέον ιταλικής Husqvarna είναι το TE 610 i.e. Η μοτοσικλέτα της Husqvarna ανήκει σε μία κατηγορία (on-off) που σε γενική ομολογία οι περισσότεροι της έχουν γυρίσει τη πλάτη, όχι όμως και η ιταλική εταιρία που παραμένει πιστή και μάλιστα παρουσιάζοντας φέτος της μοτοσικλέτα της καλύτερη από ποτέ.

Το TE είναι βασισμένο στο SM 610 που παρουσιάστηκε πέρσι και το οποίο με τη σειρά του ήταν κάτι καινούργιο, μιας και ήταν εξ ολοκλήρου ανανεωμένο σε σχέση με το προγενέστερο μοντέλο. Οι διαφορές του ΤΕ 610 με το προηγούμενο μοντέλο είναι εμφανέστατες και πριν ανέβεις στη ψηλή σέλα του ήδη καταλαβαίνεις πως πρόκειται για δύο αρκετά διαφορετικές μοτοσικλέτες.

Ευτυχώς ο νέος αέρας που πνέει πλέον στην εταιρία δεν επηρέασε το χαρακτήρα του μοντέλου, παραμένοντας ιδανικό για συνειδητοποιημένους οδηγούς.
Μάθετε περισσότερα, από την δοκιμή που πραγματοποιήσαμε, στο τεύχος (18/07) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

HUSQVARNA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ