net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Piaggio Beverly Cruiser 250

Το επιτυχημένο Beverly 250 υπέκυψε στη… “νοσταλγία” του για τις σχεδιαστικές επιταγές άλλων εποχών και αποτελεί τη νέα πρόταση της ιταλική εταιρίας στη πολύ ανταγωνιστική κατηγορία των scooter 250 κ. εκ. Ένα διαφορετικό, λοιπόν, Beverly που το αποκαλούμε Cruiser.

 
Η Piaggio δεν πείραξε τίποτα που να μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις ή την άνεσή του Cruiser σε σχέση με την απλή έκδοση, εκτός και αν λάβουμε υπόψη μας την απουσία ζελατίνας.

Όλες οι αλλαγές πάνω του είναι αισθητικές, ενώ στις πρακτικές αλλαγές λογίζονται, όπως είπαμε, η απουσία ζελατίνας καθώς και η νέα μεγαλύτερη σχάρα στο πίσω μέρος.
Το τιμόνι “ξεφορτώθηκε” τα πλαστικά και, γυμνό πλέον, έχει καλυφθεί με χρώμιο ενώ η νέα (χρωμιωμένη) σχάρα του είναι σαφώς μεγαλύτερη και ομορφότερη. Η μοναδική διαφορά ανάμεσα στα δύο Beverly είναι τα βλέμματα που θα συγκεντρώσουν στο δρόμο. Το Cruiser είναι πιο εντυπωσιακό και σίγουρα αποτελεί μια εναλλακτική αισθητικά πρόταση, την οποία δε συναντάς και πολύ συχνά στο δρόμο.

Διαβάστε, αλλά προπάντων, θαυμάστε το νέο Beverly 250 με το ρετρό Cruiser look του, στο τεύχος 22/07 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ