net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Kawasaki GTR 1400

Το GTR γεννήθηκε για να δώσε ένα άλλο νόημα στον όρο τουρισμός με μοτοσικλέτα. Ολοκληρωμένο αλλά και ιδιαίτερα σύγχρονο, από τεχνολογικής άποψης, διατηρεί τα γονίδια της πράσινης εταιρίας που θέλει όλες οι μοτοσικλέτες της να διακατέχονται από sport συμπεριφορά.

 
Η Kawasaki είναι μια εταιρία που έχει μεγάλη παράδοση στις μοτοσικλέτες επιδόσεων αλλά και στα sport μοντέλα τουρισμού. Το GTR είναι ένας συνδυασμός των παραπάνω δύο στοιχείων, μία μοτοσικλέτα που ξεχειλίζει από χαρακτηριστικά που θα βρίσκαμε μόνο πάνω σε ένα Kawasaki.

Μεγάλες διαστάσεις, λεπτομέρειες για καλύτερη αεροδυναμική και ένα διάχυτο δυναμισμό. Το GTR δεν έσκασε σαν βόμβα, μιας και η Kawasaki είχε φροντίσει να το παρουσιάσει καιρό πριν σε εκθέσεις, σαν προσεχές μοντέλο της.

Ο κινητήρας και το πλαίσιο από το ZZR, ένα περίεργης σχεδίασης ψαλίδι με πολλές αρθρώσεις και άξονα στη τελική μετάδοση. Το GTR, όπως επιβάλει η κατηγορία, παρουσιαζόταν και ιδιαίτερα πλούσιο στον περιφερειακό εξοπλισμό, με ρυθμιζόμενη ηλεκτρονικά ζελατίνα και ενσωματωμένες βαλίτσες.

Τα δυναμικά στοιχεία που συνθέτουν την αισθητική της μοτοσικλέτας κρύβονται και μέσα στο χαρακτήρα της προκαλώντας ένα περίεργο συνειρμό για το τι ακριβώς εκπροσωπεί αυτό το ογκώδες δίκυκλο τουρισμού με την αξιοσημείωτα ευέλικτη συμπεριφορά…
Περισσότερα, για το νέο μοντέλο της Kawasaki, μπορείτε να μάθετε στο τεύχος (01/08) Moto Τρίτη που θα κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 8 Ιανουαρίου 2008.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ