net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Piaggio MP3 400ie

Η Piaggio παρουσίασε πέρυσι το MP3, αναστατώνοντας τον κόσμο των scooter. Φέτος, στη γκάμα του μοντέλου προστίθεται το μεγαλύτερο από πλευράς κυβισμού με τον 400άρη κινητήρα, ο οποίος ανεβάζει ακόμη περισσότερο τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας στη κατηγορία του.

 
Οπτικά και πέρα από τα μικρότερα αδελφάκια του, το MP3 δε θυμίζει τίποτα άλλο στο δρόμο. Το μπροστινό μέρος είναι αρκετά φουτουριστικό και η παρουσία των δύο τροχών τραβά τα βλέμματα και δημιουργεί αρκετές απορίες που μετουσιώνονται σε πλήθος ερωτήσεων.

Ύστερα από ένα χρόνο στην αγορά για τις μικρότερες εκδόσεις, το σχήμα του παραμένει φρέσκο και εξακολουθεί να προκαλεί. Το πίσω μέρος είναι πιο συμβατικό σε σχεδίαση και θυμίζει άλλα μοντέλα της ιταλικής εταιρίας.

Η συμπεριφορά του MP3 δε διαφέρει από αυτή ενός συμβατικού scooter. Το μπροστινό έχει ελαφρώς βαρύτερη αίσθηση απ’ ότι έχετε συνηθίσει, τόσο στην αλλαγή κατεύθυνσης όσο και στους επιτόπιους ελιγμούς, αλλά προσφέρει ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ασφάλειας στον αναβάτη το οποίο αυξάνεται όσο οι συνθήκες γίνονται δυσκολότερες.
Διαβάστε περισσότερα για το νέο μεγάλο MP3 της οικογένειας των τρίτροχων στο σχετικό αφιέρωμα του τεύχους (01/08) Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ