net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda CBF 600S ’04 από 5.500 €

Το all-around CBF 600S της Honda αποτελεί ιδανική επιλογή ως μεταχειρισμένο. Ευέλικτο και χρηστικό στην πόλη, άνετο και γρήγορο στα ταξίδια, φιλικό σε στροφιλίκι και πάνω από όλα ομοιογενές και αξιόπιστο, το ιαπωνικό μοντέλο μπορεί να αποκτηθεί με ένα λογικό χρηματικό πόσο και να σας λύσει τα χέρια.

 
Ο όγκος των πωλήσεων στη χώρα μας (και το εξωτερικό) μιλά από μόνος του για τα χαρίσματα αυτή της μοτοσικλέτας. Τα πάντα πάνω στο CBF έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την εργονομία και την απόδοση σε πραγματικές συνθήκες. Λόγω των ρυθμίσεων σε σέλα και τιμόνι, η θέση οδήγησης θα βολέψει… τους πάντες.

Η ποιότητα κατασκευής, δε βρίσκεται στα γνωστά επίπεδα της Honda, αλλά δεν απογοητεύει. Το μοτέρ αποδίδει με ροπή και γραμμικότητα και έχει επαρκή δύναμη για προσπεράσεις (με ένα ή δύο άτομα) και υψηλές ταχύτητες στο ταξίδι. Υπό πίεση, η κατανάλωση κυμαίνεται πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας, ενώ η χρήση του τσοκ είναι απαραίτητη κατά την εκκίνηση και ειδικά όταν κάνει κρύο.

Θέμα αξιοπιστίας δεν τίθεται και ακόμη και μοτοσικλέτες με 50.000 χλμ. στο κοντέρ δε θα πρέπει να σας ανησυχήσουν, εφόσον βέβαια όλα τα service έχουν γίνει σύμφωνα με τη Honda.
Οι σχετικά μαλακές αναρτήσεις ικανοποιούν, με την προσφερόμενη άνεση να είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους και λόγω αυτού, σε δρόμο με στροφές απαιτείται στρωτή οδήγηση. Τα φρένα είναι πολύ δυνατά και με καλή αίσθηση. Προτιμήστε τα μοντέλα που φέρουν ABS στον εξοπλισμό τους καθώς αυτό λειτουργεί σωστά και αποδεικνύεται σωτήριο σε κρίσιμες καταστάσεις.

Ιστορικό
Το CBF 600 παρουσιάστηκε το 2004 ως μία μεσαία μοτοσικλέτα “ικανή για όλα”. Το μοτέρ της αποτελεί και το τμήμα με το πιο ένδοξο παρελθόν αφού προέρχεται από το CBR 600F4.
Φέρει, όμως, ηπιότερες ρυθμίσεις για να ταιριάζει στο χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ στα υπόλοιπα μηχανικά μέρη και πέραν του ABS δεν υπάρχουν νεωτερισμοί. Ο μεστός χαρακτήρας του CBF το κράτησε σχεδόν απαράλλαχτο όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και την παρουσίαση του αντικαταστάτη του πριν από λίγους μήνες.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ