net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο Suzuki Hayabusa

Mια μοτοσικλέτα που αναστάτωσε τους πάντες όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το μακρινό 1999, η Suzuki Ηayabusa, εμφανίζεται ανανεωμένη φέτος με στόχο και πάλι να κυριαρχήσει στο χώρο των μεγάλων sport touring μοντέλων. Το βέβαιο είναι ότι έχει όλα τα προσόντα για να το πετύχει…

 
Έχοντας μια μοτοσικλέτα σαν τη Hayabusa στο γκαράζ του περιοδικού, δύσκολα μπορείς να…δουλέψεις! Η σκέψη σου γυρνάει στο παντοδύναμο μοτέρ, το οποίο εφοδιασμένο με περισσότερα κυβικά αλλά και τρεις διαφορετικές χαρτογραφήσεις στη διάθεση του αναβάτη (όπως στα GSX-R), σε καλεί να το δοκιμάσεις σε ανοιχτό δρόμο. Aπ’την άλλη πλευρά, η γνωστή μορφή του Hayabusa έχει γίνει ακόμη πιο αεροδυναμική ενώ έχει βαφτεί σε νέα, προκλητικά χρώματα (καταπληκτική κατά τη γνώμη μας η λευκή έκδοση που οδηγήσαμε. Οι βασικές αλλαγές του μοντέλου είναι οι εξής:

-Νέα, τριπλή χαρτογράφηση
-Οβάλ τελικά (τεράστια σε μέγεθος είναι η αλήθεια…)
-Περισσότερα κυβικά στο μοτέρ (1.340)
-Διαφοροποιημένο πλαίσιο
-Πιο αεροδυναμική σχεδίαση

Η μοτοσικλέτα έχει ήδη αρχίσει να πωλείται στην τιμή των 13.995 ευρώ. Περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε στο επόμενο τεύχος του Moto Τρίτη, που κυκλοφορεί την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ