net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μαρμαρόπετρα περίμενε όλους τους συμμετέχοντες στην 'Ανω Πεντέλη για έναν κύκλο 110 χιλιομέτρων, που για πολλούς φάνηκε πολύ μεγαλύτερος!

Ήταν το δυσκολότερο Trail Ride της χρονιάς, λόγω δυσκολίας, αλλά παράλληλα η διαδρομή που ήταν πολύ τεχνική, και η ομορφιά του τοπίου αποζημίωσε άπαντες.

Από την κορυφογραμμή της Πεντέλης στη Σπηλιά Νταβέλη, στο Νταού, στη Νέα Μάκρη, στο Διόνυσο, και στο «Γερμανικό Νεκροταφείο» και τα λατομεία.

6ο Trail Ride 2014. Απολογισμός.

Η προχθεσινή Κυριακή με το δυνατό αεράκι και την πτώση της θερμοκρασίας, μας έβαλε για τα καλά στο φθινοπωρινό κλίμα πάνω στην ανεμοδαρμένη Πεντέλη, όπου έλαβε χώρα το 6ο Φιλικό Trail Ride.

 
Μετά από μια ασφάλτινη διαδρομή 20 χιλιομέτρων από την αγαπημένη έδρα της διοργάνωσης, το Limit Up στο Κρυονέρι, το χώμα -για την ακρίβεια η μαρμαρόπετρα- περίμενε όλους τους συμμετέχοντες στην 'Ανω Πεντέλη για έναν κύκλο 110 χιλιομέτρων, που για πολλούς φάνηκε πολύ μεγαλύτερος! 

Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν το δυσκολότερο Trail Ride της χρονιάς, λόγω δυσκολίας του, αλλά παράλληλα η διαδρομή που ήταν πολύ τεχνική και η ομορφιά του τοπίου αποζημίωσε άπαντες. Από την κορυφογραμμή της Πεντέλης στη Σπηλιά Νταβέλη, στο Νταού και στην Νέα Μάκρη, και από το Διόνυσο και το καινούργιο φράγμα, στο «Γερμανικό Νεκροταφείο» και τα λατομεία.

Όπως πάντα, στο τερματισμό τιμήθηκαν οι ιδιαίτερες παρουσίες, όπως οι γηραιότεροι αναβάτες -Μάνος Κιλημάντζος και Γιώργος Οικονομάκος (62 ετών παρακαλώ!), οι καλύτεροι «φωτογράφοι» από στιγμιότυπα της διαδρομής, Βασίλης Φωτόπουλος και Κώστας Χατζηγιαννάκης, οι Rookies στα Trail Ride, ο πιο χαμένος, οι πιο παλιές μοτοσυκλέτες (Κώστας Βλαχάκης με Kawasaki KLR 250 και Δημήτρης Αγγελόπουλος με Cagiva Elephant 750), κτλ. Αξιόλογη η παρουσία της τετρακίνητης παρέας από την Εύβοια – Ερέτρια που το διασκεδάσανε δεόντως με τα 4Χ4!

Καθώς ο χειμώνας βρίσκεται προ των Πυλών, τα χώματα –αλλά και οι πέτρες- μαλακώνουν, να ετοιμάζεστε για το επόμενο ραντεβού στις 23 Νοεμβρίου στο 7ο Trailride, (σύντομα περισσότερες πληροφορίες). Για τους φίλους της πλοήγησης, η χρονιά θα ολοκληρωθεί στις 13 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο, με ένα Νυχτερινό -μικρό κι εύκολο- 8ο Trail Ride με κατάληξη σε Ταβέρνα για να κλείσει το 2014 με τον καλύτερο τρόπο!

Η διοργάνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους στηρίζουν τον όμορφο θεσμό που έχει εδώ και χρόνια θεσπίσει το Off Road Team, όπως την My-Track, το Chalidias Electrics, την Michelin, το GPC Power Factory την Aurora Rally Equipment, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ