net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Honda CBR1000RR SP!

Honda CBR1000RR SP

Το Honda CBR1000RR SP του 2017, είναι μια μοτοσυκλέτα η οποία είχε πυροδοτήσει συζητήσεις και αναμονή χωρίς προηγούμενο. Σύμφωνα με τους μηχανικούς της Honda, μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στην οδηγική συμπεριφορά του νέου μοντέλου. Η μοτοσυκλέτα θα φέρει σύστημα αισθητήρων 5 αξόνων, το οποίο θα μετρά συνεχώς την κλίση, την ταχύτητα, την επιβράδυνση-επιτάχυνση και γενικότερα θα καταγράφει την κινητική κατάσταση της μοτοσυκλέτας και θα προσαρμόζει ανάλογα την συμπεριφορά των ηλεκτρονικών βοηθημάτων.

Η νέα Fireblade θα είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα της Honda η οποία θα φέρει αναρτήσεις Ohlins S-EC, εμπρός και πίσω και συγκεκριμένα το πιρούνι ΝΙΧ30 και το αμορτισέρ ΤΤΧ36. Οι αναρτήσεις θα είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενες και θα προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις τους ανάλογα με την κινητική κατάσταση της μοτοσυκλέτας και τις εντολές του αναβάτη! Να λοιπόν, που έγκειται το «Total Control»…
Ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας θα έχει 3 riding modes, τα οποία θα καθορίζουν την απόδοση του και η ισχύς του ανακοινώνεται στους 189 ίππους, με την συμπίεση να ανεβαίνει στο 13:1!  

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ