net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Quad, ή ελληνιστή…αγριογούρουνο!

Δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς προέκυψε ο χαρακτηρισμός «γουρούνες» που αποδίδεται στα ATV και Quad, αλλά αυτό που διαπιστώσαμε κατά την δοκιμή του Hyosung TE 450 Rapier, είναι ότι αποδεικνύεται «λίγος» για να περιγράψει το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του!

 
Η Hyosung τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείτε ευρύτερα στην αγορά, παρουσιάζοντας εκτός των scooter της, μοντέλα street και custom που όχι απλώς καλύπτουν την γκάμα της εταιρίας, αλλά διεκδικούν δυναμικά μερίδιο αγοράς.

Εκεί στοχεύει και το TE 450 Rapier, που αποτελεί τη value for money πρόταση της κατηγορίας των Quad. Ένα μοντέλο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό που έχει να προτάξει ως βασικό πλεονέκτημά του την πραγματική χαρά της οδήγησης που έχει να προσφέρει σε όποιον το επιλέξει.

Με τον ανταγωνισμό να κυμαίνεται σε τιμές της τάξεως των 10.000€, το TE 450 χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα, αποτελεί πραγματική ευκαιρία με τα 6.700€ που κοστίζει. Αναλυτικά οι οδηγικές μας εντυπώσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά του Hyosung TE 450 Rapier βρίσκονται στο τεύχος Νο 12 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ