<<Μοτοσύκλετα>> απο την Toyota;

Η Toyota παρουσίασε το Winglet το οποίο το χαρακτήρισαν ως ένα προσωπικό ρομπότ που βοηθά την μεταφορά σε όρθια θέση οδήγησης. Και μιας και το Winglet έχει 2 ρόδες -ακόμα και αν είναι η μια διπλά στην άλλη -μπορούμε να πούμε ότι είναι η πρώτη απόπειρα κατασκευής μοτοσυκλέτας της Toyota!

 
Ακόμα είναι υπό εξέλιξη το πρωτότυπο ρομπότ-μοτοσυκλέτα που παρουσίασε η Toyota,ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων, το Winglet παίρνει ενέργεια από μπαταρίες ,έχει εσωτερικούς αισθητήρες που ελέγχουν συνεχώς τη θέση του χρήστη και σταθεροποιούν το όχημα αυτόματα. Η Toyota είπε ότι ο παράλληλος μηχανισμός συνδέσεων επιτρέπει στον αναβάτη να πάει προς τα εμπρός, προς τα πίσω και να στρίβει απλά με τη μετατόπιση του βάρους σώματος του.

Η εταιρεία δουλεύει πάνω σε 3 παραλλαγες Winglet -L,M,S- κάθε μια από αυτές θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από πρακτικές μεταφορές μέχρι σπορ οδήγηση!.Το Winglet θα έχει μεγίστη ταχύτητα τα 6km/h οπότε μην βιαστείτε να δώσετε την μοτοσυκλέτα σας για κάτι πρωτοποριακό γιατί μάλλον θα...το μετανιώσετε.

Σύντομα θα αρχίσουν οι δόκιμες και η Toyota, ευελπιστεί να να πάει στην παραγωγή την <<μοτοσυκλέτα>> της μέχρι το 2010-11.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ