net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Βαυαρικός χιλιομετροφάγος παντός εδάφους

Το Adventure αποτελεί την υπερθετική έκφραση της σειράς των GS. Διαθέτει τα ίδια δομικά χαρακτηριστικά με το «απλό» 1200αρι μοντέλο και διαφοροποιείται σε ότι αφορά στον ταξιδιωτικό εξοπλισμό του, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση και τουριστικές δυνατότητες.

 
Οι αυξημένες διαστάσεις τις ζελατίνας καλύπτουν πλήρως και αποτελεσματικά τους επιβάτες από τον αέρα και τα στοιχεία της φύσης, κάτι στο οποίο συνδράμει και το πλάτος του ρεζερβουάρ, που με τα 33 λίτρα χωρητικότητας του προσφέρει μια μέση αυτονομία της τάξεως των 423 χιλιομέτρων.

Η άνεση των επιβατών είναι υπεράνω κριτικής, όπως επίσης υπεράνω κριτικής είναι και η ποιότητα κατασκευής του Adventure. Παρ΄ όλο που αρχικά το μέγεθος της μοτοσικλέτας προκαλεί δέος και αμφιβολίες σχετικά με την ευελιξία και τον χειρισμό της, τελικά, το μεγαλύτερο των GS αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευκολοδήγητο ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες.

Περισσότερα για το BMW 1200GS Adventure μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Νο17 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα, στα περιεχόμενα του οποίου συμπεριλαμβάνεται η δοκιμή της μοτοσικλέτας.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ