net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Piaggio XEvo 400 ie με 5.405€

Το νέο GT scooter της Piaggio συμπληρώνει ιδανικά την σειρά μοντέλων XEvo, εμφανίζοντας έναν πιο «τουριστικό» χαρακτήρα σε σχέση με τα μικρότερου κυβισμού μοντέλα 125 & 250. Άνεση, χώροι και πρακτικότητα, χωρίς ωστόσο η κίνηση στην πόλη να θεωρείτε απαγορευτική.

 
Η εξειδίκευση των scooter δεν έχει προηγούμενο. Υπάρχουν πλέον μοντέλα που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε απαίτηση και η κατηγοριοποίηση τους απαιτεί την εφεύρεση νέων …υποκατηγοριών που να περιγράφουν με ακρίβεια τον λόγο ύπαρξης τους. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το Piaggio XEvo 400 ie. Έχει τους χώρους και την άνεση που πληρούν τις προϋποθέσεις των GT – Mega scooters, αλλά όχι και ανοικονόμητες εξωτερικές διαστάσεις. Έχει σχεδίαση που συνδυάζει κλασσικά στοιχεία για να μην ξενίζει μεν, αλλά και αρκετές πρωτότυπες γραμμές δε, που προσδίδουν έναν αέρα αισθητικής φρεσκάδας. Έχει επίσης έναν ισχυρό κινητήρα ο οποίος όμως δεν θα φοβίσει τους πρωτάρηδες, αλλά ούτε και θα προκαλέσει…πλήξη στους πιο έμπειρους.

Σιγά-σιγά η ταυτότητα του XEvo 400 ie αποκαλύπτεται αν ενώσει κανείς όλα τα κομμάτια του παζλ. Πρόκειται για ένα scooter ιδανικό για τους αναβάτες που διανύουν καθημερινά μεγάλες αποστάσεις στα αστικά κέντρα χρησιμοποιώντας λεωφόρους ταχείας κυκλοφορίας (περιφερειακούς – τμήματα εθνικών οδών), χωρίς ωστόσο να τα βρίσκει «σκούρα» όταν κληθεί να αντιμετωπίσει πυκνή κίνηση η μεγαλύτερες αποστάσεις εκτός πόλεων.

Περισσότερα για το νέο Xevo 400 ie, μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Νο19 του Moto Τρίτη που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα την Τρίτη 16/09.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ