net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγούμε το ανανεωμένο scooter της Honda

Όταν ξεκινάς για μια αποστολή στο Monte Carlo, γνωρίζεις ότι το μοντέλο που θα παρουσιαστεί εκεί δεν είναι τυχαίο. Ειδικά όταν περιγράφεται από δύο ονόματα, συνώνυμα της επιτυχίας και την αξιοπιστίας. Τα δύο αυτά ονόματα είναι τα Honda και SH και συνοδεύονται από το 150.

 
Οι υπεύθυνοι της Honda αποφάσισαν να ανανεώσουν το SH 150i σε ελάχιστα σημεία, τα οποία όμως θα ενίσχυαν το, ούτως ή άλλως, εξαιρετικό scooter. Έτσι, το SH έγινε καλύτερο σε βασικούς τομείς και ρίχνεται, με νέα ορμή, στον ανταγωνισμό, διαθέτοντας:

- Ανανεωμένη μάσκα
- Νέα, κοντή φιμέ ζελατίνα
- Νέα μπροστινά φωτιστικά σώματα
- Ανάγλυφο λογότυπο κατά μήκος της σέλας
- Επανασχεδιασμένη ουρά και πίσω φανάρι
- Νέα και χαμηλότερη κατά ένα εκατοστό σέλα
- Επανασχεδιασμένο και μεγαλύτερο χώρος για τα πόδια
- Νέο πίνακα οργάνων
- Δισκόφρενο και στο πίσω μέρος
- Νέο σύστημα συνδυασμένης πέδησης
- Τριέμβολη μπροστινή δαγκάνα φρένου, η οποία αντικαθιστά τη διέμβολη
- Νέου χρώματος μαρσπιέ συνεπιβάτη
- Νέα χρώματα

Μπορεί, λοιπόν, οι αλλαγές να είναι αρκετές, ωστόσο, η συμπεριφορά του SH 150i στο δρόμο έχει αλλάξει σε ελάχιστα πράγματα. Εξάλλου, οι μόνες ουσιαστικές διαφορές που γίνονται εμφανείς στην άσφαλτο είναι τα νέα φρένα και οι μικροαλλαγές στις διαστάσεις της θέσης οδήγησης. Για να μάθετε, όμως, περισσότερα για τη συμπεριφορά του νέου SH 150i στο δρόμο, αλλά και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες, θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τις 28 Απριλίου, όταν το τεύχος 9 του Moto Τρίτη κυκλοφορήσει στα περίπτερα.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ