net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αποστολή Ιταλία: Husqvarna 630 TE/SM

Την Μ.Τετάρτη έγινε στην Ιταλία η παρουσίαση του νέου μοντέλου της Husqvarna, 630, σε δύο εκδόσεις. ΤΕ για χρήση on-off και SM για καθημερινή χρήση με motard τροχούς. Το Moto Τρίτη ήταν εκεί και οι πρώτες εντυπώσεις από τα δύο αυτά μοντέλα ήταν πολύ θετικές.

 
Το 630 και στις δύο του εκδόσεις, είναι μια συναρπαστική μοτοσικλέτα με πολιτισμένο χαρακτήρα. Θέλοντας να προσεγγίσουν ένα ευρύ αγοραστικό κοινό, οι μηχανικοί της εταιρείας ομαλοποίησαν την απόδοση της ισχύος, χωρίς όμως να κάνουν εκπτώσεις στη μέγιστη τιμή της, που όμως σύμφωνα με τη Husqvarna είναι 20% περισσότερη απ’ το προηγούμενο μοντέλο, 610. Εμφανισιακά και οι δύο εκδόσεις κλέβουν την παράσταση με τις όμορφες γραμμές τους που παραπέμπουν στα αγωνιστικά μοντέλα της εταιρείας, Για τον κινητήρα, χρησιμοποιήθηκε ως βάση αυτός του περσινού 610, όμως απ’ τον κύλινδρο και πάνω είναι διαφορετικός. Η χωρητικότητα του είναι 600cc με δύο εκκεντροφόρους επί κεφαλής και τέσσερις βαλβίδες, ενώ χρησιμοποιεί ψεκασμό της Mikuni με σώμα 45mm. Τα φρένα είναι της Brembo ενώ οι αναρτήσεις από την marzocchi (πιρούνι) και Sachs (αμορτισέρ).

Περισσότερες πληροφορίες για τα Husqvarna TE 630 & SM 630, μπορείτε να βρείτε στο τεύχος 8 του περιοδικού Μότο Τρίτη που θα κυκλοφορήσει στις 13/04.

 

HUSQVARNA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ