net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Καλύτερη Μοτοσικλέτα της Χρονιάς από το Moto Τρίτη…

…όπως εσείς την αναδείξατε! Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η δημοσκόπηση του Moto Τρίτη, για την ανακήρυξη της «Καλύτερης Μοτοσικλέτας της Χρονιάς 2010». Η δημοσκόπηση έγινε αποκλειστικά μέσω των 140.000 αναγνωστών που είναι συνδρομητές στις ηλεκτρονικές εκδόσεις του περιοδικού.

 
Οι αναγνώστες κλήθηκαν να ψηφίσουν σε τρεις κατηγορίες (Μοτοσικλέτα, Scooter, Παπί) και να αναδείξουν τους τρεις νικητές. Η συμμετοχή ξεπέρασε τους 8.000 αναγνώστες, η ψήφος των οποίων και ανέδειξε πρώτο το μεγάλο on-off BMW R 1200 GS & Adventure. Όσον αφορά στις άλλες δύο κατηγορίες, Scooter της Χρονιάς ανακηρύχθηκε το Piaggio Beverly 300 Tourer και Παπί της Χρονιάς το Yamaha Crypton-X 135.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στη δημοσκόπηση “μπήκαν” σε κλήρωση, απ’ όπου αναδείχτηκε ένας τυχερός, ο οποίος κέρδισε το μεγάλο δώρο: τη βενζίνη που θα καταναλώσει για ένα χρόνο. Ύστερα λοιπόν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο κύριος Γιώργος Σουγιάς από τη Νίκαια, ο οποίος πλέον για έναν ολόκληρο χρόνο θα γεμίζει… ανέξοδα το Honda SH 150 που έχει στην κατοχή του!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Την Καλύτερη Μοτοσικλέτα της Χρονιάς 2010 και ενδιαφέροντα αποτελέσματα για το πώς ψήφισαν οι αναγνώστες ανά φύλο, ηλικία, γεωγραφικό διαμέρισμα και οικογενειακή κατάσταση μπορείτε να βρείτε στο σχετικό θέμα του νέου τεύχους του Moto Τρίτη Νο9 που θα κυκλοφορήσει στις 27/04, καθώς και στο www.mototriti.gr.

Ευχαριστούμε όλους εσάς για τη μαζική συμμετοχή στη μεγαλύτερη δημοσκόπηση της χρονιάς για τη μοτοσικλέτα.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ