net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παγκόσμια αποκλειστικότητα: Οδηγούμε πρώτοι το νέο Kymco People GTi 300!

Ποιος θα περίμενε ότι θα συμμετείχαμε σε μια αποκλειστική -παγκόσμια πρώτη- «αποστολή» του ολοκαίνουργιου Kymco People GTi 300, εδώ… στο Κρυονέρι Αττικής! Ιδού, λοιπόν, το δυνατότερο 300άρι scooter παραγωγής, με αρχοντικό design, κορυφαίο κράτημα και φρένα πραγματικές άγκυρες!

 
Εδώ και χρόνια, το People, σε μια πλειάδα κυβισμών (50, 125, 200 κ.εκ.), αποτελεί το scooter μεγάλων τροχών της Kymco. Για το 2010, το scooter του λαού ανεβάζει τον πήχη, τόσο σε κυβικά όσο και σε design. Να ήταν όμως μόνο τα 300 κυβικά του κινητήρα που το κάνουν ξεχωριστό, θα λέγαμε πάει καλά. Το θέμα όμως είναι ότι αυτά τα 300 κυβικά αφορούν στο νέο, υπερ-εξελιγμένο κινητήρα G5 που έχει φορέσει πρωτύτερα το Downtown 300. Κι έτσι, με σχεδόν τριάντα ίππους και τρία κιλά ροπής, το νέο People 300 GTi είναι έτοιμο να πάρει πολλά σκαλπ. Λάβετε υπόψη σας ότι το μοντέλο που οδηγήσαμε είναι προπαραγωγής, ενώ όταν διαβάζετε αυτή την παρουσίαση, το μοντέλο παραγωγής (που θα έχει 103 αλλαγές, παρακαλώ) θα διατίθεται ήδη προς πώληση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Οι εντυπώσεις που μας άφησε το Kymco People GTi 300 ήταν πάρα πολύ καλές, με το μοντέλο να θέτει νέα standard στη κατηγορία των 300 κ.εκ., σε ότι αφορά στην ισχύ του κινητήρα και στα φρένα. ΅Ένα άλλο στοιχείο που μας έκανε εντύπωση ήταν η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής παρ΄ όλο που το People που οδηγήσαμε, ήταν μοντέλο προπαραγωγής. Αν το μοντέλο προπαραγωγής είναι τόσο καλό λοιπόν, περιμένουμε πώς και πώς να οδηγήσουμε το παραγωγής, με τις 103 επιπλέον αλλαγές -κάτι που θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Στην Ελλάδα, το People GTi 300 θα κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: στην απλή και σε έκδοση με top-box. ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε και το κράνος σας. Τα πρώτα People GTi 300 είναι ήδη στη χώρα μας και η MOTO TREND Α.Ε., η επίσημη αντιπρόσωπος της Kymco στην Ελλάδα, τα προσφέρει σε μια ειδική τιμή «γνωριμίας», στα 300 ευρώ μείον!

Οι τιμές* των εκδόσεων του People GTi 300 λοιπόν, διαμορφώνονται ως εξής:

PEOPLE GTi 300: 3.995 ευρώ
PEOPLE GTi 300 TOP CASE: 4.095 ευρώ

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το ΕΤΤ (Ειδικό τέλος ταξινόμησης)

Περισσότερα για το νέο People GTi 300 και τις εντυπώσεις μας από την παγκόσμια πρώτη επαφή μαζί του, μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Νο15 του Moto Τρίτη, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ