net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αποστολή: Piaggio MP3 300 Yourban

Βρεθήκαμε στις Κάννες, όπου παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο της σειράς των Piaggio MP3, με το όνομα Yourban. Το Yourban αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς των τριρόδων, ωστόσο, καταφέρνει να είναι και όλα αυτά που το MP3 δεν είναι: ελαφρύ, ιδιαίτερα ευκίνητο και νεανικό.

 
Αν ο καιρός στις Κάνες μας έκανε και τη χάρη (έβρεχε συνεχώς επί δύο ημέρες) το Yourban θα είχε την ευκαιρία να μας δείξει πολλά περισσότερα από τον χαρακτήρα του. Ακόμη και στο βροχερό σκηνικό των Κανών, όμως, το τρίτροχο scooter έκλεψε τις εντυπώσεις. Το γεγονός ότι αποδείχθηκε σταθερό και τα επίπεδα ενεργητικής του ασφάλειας παρέμειναν υψηλά σίγουρα δε χρειάζεται να αναφερθούν. Όποιος έχει οδηγήσει έστω και για λίγο ένα MP3 ή έχει διαβάσει μια δοκιμή ή αφιέρωμα στο ριζοσπαστικό scooter της Piaggio, ξέρει να σας το πει κι ο ίδιος. Εκεί που το MP3 300 Yourban έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η ελαφριά αίσθηση που προσέφερε.

Ελαφρύτερο από το απλό MP3, αλλά και με πιο μαζεμένες διαστάσεις, το νέο μοντέλο είναι σαφώς πιο υπάκουο και άμεσο στις συνεχείς εναλλαγές κλίσης. Ο επανασχεδιασμός του,. όμως, δεν είχε μόνο πρακτικές προεκτάσεις, αλλά και αισθητικές. Σχεδιασμένο ώστε σε λίγα να θυμίζει τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς, το MP3 Yourban είναι πιο νεανικό. Η σοβαρότητα που είχαμε συνηθίσει στη σειρά αφήνει τη θέση της στην επιθετικότητα και τις αιχμηρές γωνίες. Ρίξτε μια ματιά στα μπροστινά φτερά, την ογκώδη μάσκα, την αιχμηρή ουρά και άλλες λεπτομέρειες και θα διαπιστώσετε ότι ελάχιστα στοιχεία του παρελθόντος χρησιμοποιήθηκαν στο Yourban.

Περισσότερες λεπτομέρειες από την παρουσίαση του Piaggio MP3 300 Yourban και εντυπώσεις, στο επόμενο τεύχος του Moto Τρίτη που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 15 Μαρτίου 2011.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ