Νέα 250άρια από τη Honda;

Η επιτυχία του CBR 250R φαίνεται πως ενέπνευσε τη Honda για νέες μοτοσικλέτες 250 κ.εκ., τις οποίες, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ενδέχεται να δούμε πολύ σύντομα. Ανάμεσα στα φημολογούμενα σχέδια της Honda βρίσκονται ένα enduro κι ένα supermotard 250 κ.εκ.

 
Η λογική πίσω από αυτές τις φήμες είναι απλή: η Honda διαθέτει ήδη τον κινητήρα των 250 κ.εκ. και η ανάπτυξη νέων μοτοσικλετών, οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν εξίσου επιτυχημένες με το CBR 250R, είναι μια σχετικά απλή υπόθεση. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, το πρώτο μοντέλο που αναμένεται είναι ένα enduro 250 κ.εκ., το οποίο θα ακολουθεί τη λογική του CRF 250X, αλλά θα διαθέτει πιο απλό κινητήρα (αυτόν του CBR 250R) και και θα απαιτεί service σε αραιότερα διαστήματα.

Χρησιμοποιώντας το μοτέρ του CBR, το νέο enduro θα αποδίδει 22 ίππους και θα διαθέτει, σύμφωνα με τις φήμες, περισσότερο ασφάλτινη θέση οδήγησης και πλαίσιο από ατσάλι.

Άλλοι προβλέπουν μια πιο απλή νέα πρόταση, δηλαδή ένα γυμνό street 250 κ.εκ.. Το συγκεκριμένο δε θα διαφέρει ιδιαίτερα από το CBR, αν εξαιρέσουμε την απουσία πλαστικών και το μεγαλύτερο τιμόνι. Και, φυσικά, αν επαληθευθεί η φήμη για το enduro που αναφέρουμε παραπάνω, η supermotard έκδοση που θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα δεν πρόκειται να αργήσει καθόλου.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ