O Danny Varanne της ομάδας Infernal Varanne προέρχεται από την πρώτη οικογένεια που πραγματοποίησε το συγκεκριμένο ακροβατικό στην Ευρώπη!

Ρεκόρ στo κλουβί με τους τρελούς!

Τι κάνουν έξι μοτοσικλέτες και μία γυναίκα μέσα σε μία ατσάλινη σφαίρα διαμέτρου 4,25 μ.; Προσπαθούν να καταρρίψουν το ρεκόρ Guinness! Αυτό ακριβώς έπραξε και η ομάδα κασκαντέρ, Infernal Varanne, στο Μιλάνο της Ιταλίας κόβοντας κυριολεκτικά την ανάσα των παρευρισκόμενων.

 
Ο γύρος του θανάτου είναι ένα πολύ δημοφιλές ακροβατικό με ιστορία που ξεπερνά τον μισό αιώνα. Εξέλιξη αυτού είναι το Κλουβί του Θανάτου της ομάδας Infernal Varanne του Danny Varanne, ο οποίος προέρχεται από την πρώτη οικογένεια που πραγματοποίησε το συγκεκριμένο ακροβατικό στην Ευρώπη!
Στο επίσημο ρεκόρ που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος Lo Show Dei Record στο Μιλάνο της Ιταλίας έλαβε μέρος ο ίδιος μαζί με τους Rafael Perini, Angelo Degado, Patrick και Amando Nock και Gerard Varanne.
Τους Infernal Varanne μπορείτε να τους απολαύσετε ακόμη και στην αυλή του σπιτιού σας αφού μπορείτε να τους προσλάβετε. Πέρα από τη μεταλλική σφαίρα την οποία και μπορείτε να παραγγείλετε σε…διάφορα μεγέθη η ομάδα δίνει τη δυνατότητα επιλογής και για άλλου τύπου ακροβατικά που περιλαμβάνουν ακόμη και ποδήλατα BMX. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους δώσετε τη διεύθυνσή σας και αυτοί θα φροντίσουν για όλα τα υπόλοιπα. Μάθετε περισσότερα για αυτούς στην ιστοσελίδα τους www.infernalvaranne.com.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ