Το Urban X Over είναι βασισμένο στο Suzuki V-Strom 650.

Το Virus 1000, από την άλλη, αν και θυμίζει έντονα GSR 750, βασίστηκε στο GSX-R 1000.

Σπέσιαλ Suzuki στη Φρανκφούρτη!

Δύο περίεργα μοντέλα της Suzuki έκλεψαν τα βλέμματα κάθε εραστή και μη των δύο τροχών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης! Πρόκειται για τα εντυπωσιακά Urban X Over και Virus 1000, δύο βελτιωμένα πρωτότυπα, βασισμένα στα γνωστά V-Strom και GSX-R 1000 αντίστοιχα.

 
Το πρώτο, Urban X Οver, αποτελεί ουσιαστικά ένα γυμνό V-Strom, αλλά με σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες στο χώμα. Τα χωμάτινα ελαστικά, τα φαρδιά μαρσπιέ, τα προστατευτικά και οι χούφτες από ατσάλι φροντίζουν τις χωμάτινες ανησυχίες, ενώ η αιχμηρή μάσκα και η επιθετική ουρά με τα Led φανάρια δίνουν μια πιο άγρια όψη στη μοτοσικλέτα, μειώνοντας παράλληλα σημαντικά το βάρος και αυξάνοντας τις επιδόσεις. Βελτιωμένο είναι επίσης στον τομέα των φρένων, ενώ διαθέτει και σκληρές βαλίτσες.

Το δεύτερο, Virus 1000, είναι βασισμένο στο GSX-R 1000 και διαθέτει το ίδιο πλαίσιο και κινητήρα με το supersport της Suzuki. Ωστόσο, αισθητικά μοιάζει περισσότερο επηρεασμένο από το GSR 750. Το συγκεκριμένο concept το επιμελήθηκε ο ελβετικός οίκος βελτιώσεων Virus Moto και αποτελεί ένα 1000άρι streetfighter με περιφερειακό εξοπλισμό που θα ζήλευε ακόμη κι ένα superbike και ισχύ που λέγεται πως φτάνει τους 185 ίππους.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε από τα δύο μοντέλα τραβήχτηκαν σήμερα στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης από το motosblog.fr. Η Suzuki, πάντως, δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν καμιά λεπτομέρεια, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο concept, αλλά και στις προθέσεις της για αυτά.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ