net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δεν είναι σπορ και δεν προσποιείται. Είναι όμως πολύ φιλικό υπό πίεση και θα προειδοποιήσει έγκαιρα και αξιόπιστα τον αναβάτη του, όταν φτάσει στα όριά του.

Τόσο το πιρούνι, όσο και τα δύο πίσω αμορτισέρ, φροντίζουν για τα υψηλά επίπεδα άνεσης που προσφέρει το SW-T600 χωρίς να αφήνουν το scooter να πλέει.

O χώρος κάτω από τη σέλα είναι ό,τι ακριβώς περιμένεις από ένα mega scooter. Τεράστιος και εκμεταλλεύσιμος φέρει φωτισμό για την εύρεση μικροαντικειμένων τη νύχτα.

Η πολύ καλή ποιότητα κύλισης που παρουσιάζει το SW-T600 στο δρόμο, δεν αλλάζει ακόμη και όταν συναντήσει ανωμαλίες ανεξάρτητα με την ταχύτητα κίνησης.

Δοκιμή: Honda SW-T600

Έχοντας αλλάξει ριζικά σε όλους σχεδόν τους τομείς, σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, το SW-T600 αποτελεί τον κορυφαίο και τελευταίο εκπρόσωπο της Honda στην κατηγορία των mega scooters. Με άπλετη ισχύ, ανάλογους χώρους και το όνομα της Honda στα πλαστικά του.

 
Γυρίζοντας σελίδα
Με τον ανταγωνισμό να δείχνει πιο ισχυρός από ποτέ και τα νέα μοντέλα να κάνουν την εμφάνισή τους το ένα μετά το άλλο, είναι αλήθεια πως για το mega scooter της Honda, μία ανανέωση ήταν μάλλον επιτακτική. Η προηγούμενη γενιά του Silver Wing έμεινε στην παραγωγή, με ελάχιστες αλλαγές σχεδόν για μία 10ετία, κάτι που δείχνει ότι η συνταγή που ακολούθησαν οι μηχανικοί της ιαπωνικής εταιρίας ήταν εξ αρχής επιτυχημένη. Όσο επιτυχημένο όμως και αν είναι ένα μοντέλο, αργά ή γρήγορα πρέπει να έρθει η στιγμή της ανανέωσης, κάτι που επιτάσσει, τόσο η λογική, όσο φυσικά και το τμήμα μάρκετινγκ της εκάστοτε εταιρίας.

Για το mega scooter της, λοιπόν, η Honda προχώρησε σε μία εκ βάθρων ανανέωση κρατώντας μόνο τον πολύ καλό κινητήρα της προηγούμενης γενιάς. Κοστούμι, πλαίσιο και περιφερειακά υπήρχαν ήδη έτοιμα από το SW-T με το μοτέρ των 400 κ.εκ. που παρουσιάστηκε πριν από δύο χρόνια. Οπότε ο γάμος ήταν όχι μόνο λογικός, αλλά και αναμενόμενος, ώστε να μπορέσει η ιαπωνική εταιρία να ισχυροποιήσει τη θέση της στη μεγάλη κατηγορία των scooters. Ιδού λοιπόν το SW-T600 με ένα κινητήρα που ταιριάζει γάντι στις μεγάλες του διαστάσεις και δίνει πραγματικό νόημα στο όρο «διηπειρωτικός τουρισμός». Πάμε να το γνωρίσουμε από κοντά.

Διαβάστε ολόκληρη τη δοκιμή του Honda SW-T600 στο τεύχος του moto τρίτη που κυκλοφορεί στις 27 Σεπτεμβρίου.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ