Η California 90 εφοδιάζεται με τον κινητήρα των 1078.

Η California 90 διαθέτει τα λογότυπα της εταιρείας, όπως ήταν στις αρχές της δεκατετίας του 30.

Η California 90 έχει δερμάτινη σέλα.

Moto Guzzi California 90

Η Moto Guzzi παρουσίασε τη νέα επετειακή έκδοση της California για να γιορτάσει τα 40 χρόνια του μοντέλου, καθώς και τα 90 χρόνια της ιστορικής φίρμας.

 
Η Moto Guzzi γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια της, ενώ ταυτόχρονα ένα από τα κλασσικότερα μοντέλα της εταιρείας, η California, κλείνει και αυτή τα 40 χρόνια. Έτσι, η ιταλική εταιρεία παρουσίασε, με αφορμή των δύο επετείων, μια νέα επετειακή έκδοση της California 1100. Η California 90 εφοδιάζεται με τον κινητήρα των 1078 κ.εκ. και διαθέτει τα λογότυπα της εταιρείας, όπως ήταν στις αρχές της δεκατετίας του 30, ενώ έχει δερμάτινη σέλα και πλακέτα με τον αριθμό της.

Σημαντικά νέα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Piaggio (στην οποία ανήκει η Moto Guzzi) κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας συγκέντρωσης φίλων της φίρμας που έφτασαν τους 20.000 το τριήμερο στις 16-18 Σεπτεμβρίου. Ο Robert Collanio είπε ότι θα χτιστεί καινούριο εργοστάσιο στο ιστορικό Mandello del Lario για την Moto Guzzi, ενώ τα υπόλοιπα εργοστάσια θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως αξιοθέατα. Τέλος, επιβεβαίωσε την κατασκευή του νέου υγρόψυκτου κινητήρα.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ