Η BRD Motorcycles ανακοίνωσε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές των ηλεκτρικών της μοντέλων.

Αμφότερα τα Redshift SM και MX θα αποδίδουν μέγιστη ισχύ 40 ίππων και η τιμή τους θα κυμαίνεται στα 15.000 δολάρια.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά φέρνουν τα δύο μοντέλα σε σύγκριση με μοτοσικλέτες 250 κ.εκ., ωστόσο, σύμφωνα με τη BRD, τα οφέλη είναι περισσότερα στην περίπτωση των Redshift.

Λεπτομέρειες για τα ηλεκτρικά BRD

Περισσότερα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων και των τεχνικών τους χαρακτηριστικών, ανακοίνωσε η BRD Motorcycles για τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα που είχε παρουσιάσει πριν ένα περίπου μήνα.

 
Μετά από ένα διάστημα έντονων δοκιμών και συνεχών βελτιώσεων, η BRD ετοιμάζεται να περάσει τα δύο μοντέλα στη μαζική παραγωγή, οπότε αποφάσισε να μοιραστεί με τους πιθανούς αγοραστές κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές των δύο ηλεκτρικών της μοντέλων.

Τα δύο μοντέλα είναι τα BRD Redshift SM και MX και, σύμφωνα με την εταιρεία θα διατίθενται στην αμερικανική αγορά έναντι 15.495 και 14.995 δολαρίων. Οι επιδόσεις τους και τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν ανάλογα με αυτά ενός μοντέλου με θερμικό κινητήρα 250 κ.εκ., ο κινητήρας στα δύο Redshift, όμως, είναι ηλεκτρικός και αποδίδει 40 περίπου ίππους τελικής ισχύος. Το βάρος των δύο μοντέλων κυμαίνεται στα 120 κιλά περίπου όταν πρόκειται για τις εκδόσεις δρόμου, ενώ στην αγωνιστική τους έκδοση ζυγίζουν λιγότερο.

Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η BRD ανακοίνωσε και μερικές ενδιαφέρουσες συγκρίσεις των ηλεκτρικών μοτοσικλετών της με αντίστοιχες που λειτουργούν με θερμικό κινητήρα. Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί μια θερμική μοτοσικλέτα να επικρατεί στα χαρτιά, όσον αφορά στις επιδόσεις, οι δύο Redshift, όμως, οι οποίες δεν απαιτούν συνεχή αλλαγή σχέσεων, συγκεντρώνουν περισσότερη ροπή στον τροχό, με αποτέλεσμα το ισχυρότερο και με μεγαλύτερη διάρκεια «γάντζωμα» της μοτοσικλέτας με το έδαφος (είτε αυτό είναι άσφαλτος είτε χώμα)

Και, φυσικά, η BRD δεν ξεχνά να αναφέρει τα πλεονεκτήματα μιας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας στον τομέα του κόστους χρήσης και συντήρησης.

Η σύγκριση των δύο νέων μοντέλων γίνεται και με άλλες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, με την BRD να αναφέρει ότι τα δύο Redshift όχι μόνο διαθέτουν τη μεγαλύτερη μπαταρία στην κατηγορία τους (στα 5,2 kWh), αλλά και την υψηλότερη μέγιστη ισχύ, σε σύγκριση με άλλα ισχυρά ηλεκτρικά μοντέλα.

 

ECO-moto-news - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ