Η Honda υποστηρίζει το φετινό event Athens Supercross, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 8 και 9 Οκτωβρίου.

H Honda στο Monster Supercross 2011

Η Honda υποστηρίζει το φετινό event Athens Supercross, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 8 και 9 Οκτωβρίου και θα μαγνητίσει αρκετά το κοινό ενδιαφέρον.

 
Εκεί θα βρίσκεται και η αγωνιστική ομάδα της Honda Racing Hellas (Off Road Team) κάτω από την τεχνική υποστήριξη του Γ.Κουτσουμπού με τις συμμετοχές των Μανώλης Σκύβανος και Παναγιώτης Παπίλας με Honda CRF 450R και Honda CRF 250R αντίστοιχα.

Επίσης, για αυτόν τον αγώνα, η Honda προσκάλεσε δύο γνωστούς Γάλλους αναβάτες, ώστε να αγωνιστούν. Αυτοί είναι ο Cedric Soubeyras και Christophe Martin, οι οποίοι θα βρίσκονται πάνω στη σέλα των CRF 450R. Ακόμα, ο Free Styler Remi Bizouard θα αναλάβει για τη ψυχαγωγία του κοινού, αφού θα επιδείξει αρκετά κόλπα με την CRF 450R.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Honda εξασφάλισε μοναδικές προσφορές μοτοσικλετών που θα βρίσκονται στον αγώνα και θα πωλούνται σε εξαιρετικές τιμές. Ολοκαίνουρια CRF 250R9, CRF 450R9, CRE 230FT, CRE 230FE θα πωλούνται σε τιμές μεταχειρισμένων. Παράλληλα, όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας θα βρίσκονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να βοηθούν το κοινό για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη μοτοσικλέτα που τους ενδιαφέρει.

Η διοργανώτρια εταιρεία Lamarco έχει ετοιμάσει πολλά happenigs για τις δύο μέρες. Αυτά είναι Freestyle Motocross Show, Juniorcross & Babycross, BMX-Best Trick Contest και για το τελείωμα θα κάνει την εμφάνισή του ο γνωστός Ricky Carmichael.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ