net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του CRE 230 Easy Enduro είναι ο περιορισμένος όγκος και το χαμηλό βάρος.

H Honda σε κερδίζει στις εκτός δρόμου διαδρομές με τον έλεγχο και την πληροφόρηση που παρέχει στα ντριφτ του πίσω τροχού.

Η διχασμένη προσωπικότητα του Kawasaki το κάνει ευπροσάρμοστο σε όλες τις συνθήκες, με τις στροφές και τις ασφάλτινες διαδρομές να γίνονται απόλαυση.

Τα νούμερα στα χαρτιά τον αδικούν, αλλά μια δοκιμή θα σας πείσει για τη γραμμικότητα και τις δυνατότητές του.

Μάχη στα On-Off με Honda και Kawasaki

Τα προσιτά On-Off έχουν τη δική τους μαγεία, αφού μπορούν να σας μεταφέρουν με ασφάλεια στην τελευταία «ραχούλα» που θα φανταστείτε αλλά και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

 
Η πορεία των μικρών Οn-Οff δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθεί την επιτυχημένη των μεγαλύτερων, γεγονός που σημαίνει ότι πολλοί είναι οι αναβάτες που επιλέγουν για πρώτη τους μοτοσικλέτα ένα μοντέλο που δεν θα φοβηθεί να πατήσει τα λάστιχά του και σε χωμάτινα μονοπάτια. Από την άλλη, τόσο το γνωστό Honda CRE 230 Easy Enduro όσο και το νέο Kawasaki KLX 250S αποτελούν χαρακτηριστικά δείγματα δύο On-Off μοτοσικλετών που μπορούν να ικανοποιήσουν τόσο κατά την εκτός δρόμου κίνηση (που είναι και το ζητούμενο άλλωστε), όσο και σε καθημερινή χρήση. Έχουν αρκούντως δυνατούς κινητήρες, και χαμηλό βάρος, ενώ η ευελιξία, οι μεγάλοι τροχοί, και το αυξημένο ύψος από το έδαφος που είναι απαραίτητα στοιχεία για την εκτός δρόμου κίνηση, είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα και στις «ζούγκλες» των μεγαλουπόλεων!

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ