net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο εξακύλινδρος κινητήρας της BMW έδωσε νέα διάσταση στα μεγάλα ταξίδια και το K 1600 GT που τον απέκτησε, αποτελεί μια πολυτελή ταξιδομηχανή.

Συνολικά αναβαθμισμένο παρουσιάστηκε για το 2011 το Suzuki GSX-R 600. Μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η μείωση του βάρους κατά 9 κιλά.

To SYM Maxsym είναι ένα GT scooter, ευνοημένο στον τομέα του εξοπλισμού, το οποίο, ωστόσο, δε ζητά πολλά χρήματα για να το αποκτήσεις.

Το Triumph Tiger 800 δίνει κορυφαία αίσθηση στον αναβάτη, αίσθηση που πλησιάζει εκείνη των καθαρόαιμων Supermotard.

Με μικρότερο βάρος και διαστάσεις από τα κλασικά MP3, το Piaggio Yourban ταιριάζει απόλυτα στο αστικό τοπίο και προσφέρει κορυφαία πρόσφυση.

Οι καλύτερες δοκιμές του 2011

Ο χαρακτηρισμός «πλούσια», είναι αυτός που ακούστηκε λιγότερο για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, όμως όσον αφορά στις δοκιμές μας δεν είναι καθόλου υπερβολικός!

 
Μπορεί, σε αριθμούς, οι μοτοσικλέτες και τα υπόλοιπα δίκυκλα που οδηγήσαμε τους περασμένους 12 μήνες να μην είναι περισσότερες από άλλοτε, ωστόσο, αυτό που κάνει το 2011 να ξεχωρίζει, όσον αφορά στις δοκιμές του περιοδικού, είναι η ποικιλία ανάμεσα στα μοντέλα που δοκιμάσαμε. Μοτοσικλετάκια με εξοπλισμό… πίστας, πρωτοποριακά MX, οικονομικότατα scooter με νέες τεχνολογίες, υπερκυβισμένα παπιά, touring με τεράστιες ταξιδιωτικές δυνατότητες, αιχμηρά supersport και κλασικά ή υπερσύγχρονα street, αποτέλεσαν κατά καιρούς τα οχήματά μας, σε μια χρονιά που, τουλάχιστον από πλευράς ποικιλίας, μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους.

Αναλυτικότερα, στο σχετικό αφιέρωμα θα βρείτε τις δοκιμές των σημαντικότερων μοντέλων του 2011, μαζί με όλα τα χρήσιμα στοιχεία που χρειάζεστε: τιμή, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, καθώς και τεχνικά χαρακτηριστικά. Και, αν είστε αποφασισμένοι να μάθετε περισσότερα, σας παραθέτουμε και το τεύχος της ολοκληρωμένης δοκιμής όπου θα βρείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Ακολουθήστε μας, λοιπόν, σε αυτό το μικρό ταξίδι αναμνήσεων της προηγούμενης χρονιάς και επιλέξτε ανάμεσα στις καλύτερες δοκιμές του 2011.

Το αναλυτικό αφιέρωμα με τις καλύτερες δοκιμές του moto τρίτη για το 2011, περιλαμβάνεται στο τεύχος 1 του 2012 που βρίσκεται στα περίπτερα.

 

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ