Burgman 200 Top Case

Suzuki Burgman 400 ΖΑ (ABS)

Suzuki Burgman 650 ABS

Αφιέρωμα: Οικογένεια Suzuki Burgman

Παρουσιάζουμε την οικογένεια των scooter της Suzuki με το όνομα Burgman, που εκτείνεται από τα 200 έως τα 650 κ.εκ. και καλύπτει απόλυτα όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες.

 
Burgman 200 Top Case
Το Suzuki Burgman 200 συνδυάζει τα θεωρητικά ασυμβίβαστα: τις μικρές διαστάσεις και την ευχρηστία ενός σκούτερ πόλης περιορισμένων κυβικών, μαζί με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τους χώρους, την άνεση, και την ταξιδιάρικη διάθεση που έκανε διάσημα τα Burgman 400 και 650.
Σε σύγκριση με τα κλασικά σκούτερ «πόλης», οι χώροι αποθήκευσης φαντάζουν άπειροι και σε συνδυασμό με την οικονομική κατανάλωση καυσίμων, το 200άρι Burgman μπορεί να κουβαλήσει την «προίκα» σας, εσάς και το πρόσωπο της επιλογής σας για να καλύψει τις ποικίλες εντός και εκτός πόλης δραστηριότητές σας γρήγορα και με ασφάλεια.

Αν οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές για εσάς, τότε θα χαρείτε με την ποιοτική κατασκευή του Burgman 200, με τη βαθιά βαφή, αλλά και με τα γερά πλαστικά, και την υποδειγματική συναρμογή που αυτά διαθέτουν. Οι αποθηκευτικοί χώροι τώρα, είναι πολλοί και χορταστικοί! Και μικρό ντουλαπάκι ιδανικό για τα απαραίτητα μικροπράγματα. Και χώρος κάτω από το τιμόνι που κλειδώνει. Και καλώδιο παροχής ρεύματος για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών!

Το Όσκαρ, βέβαια, απονέμεται στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα που με ευκολία φιλοξενεί ένα full face και ένα jet κράνος ή οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό πραγμάτων περνάει από το μυαλό και καλύπτει τις ανάγκες σας.
Σα να μην έφτανε αυτό, η Suzuki πρόσθεσε και μία extra μπαγκαζιέρα διευρύνοντας τους αποθηκευτικούς ορίζοντες του μικρομεσαίου Burgman 200 σε κορυφαία επίπεδα.

Το ολοκληρωμένο αφιέρωμα στην οικογένεια των Suzuki Burgman περιλαμβάνεται στο τεύχος 1 που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα περίπτερα.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ