net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tο Elegance διαθέτει και γκάζι, όπως ένα scooter, στο δεξί γκριπ.

Η μπαταρία διαθέτει ένδειξη φόρτισης, ενώ αφαιρείται (με κλειδί), και μεταφέρεται εύκολα.

Οι έξι ταχύτητες αλλάζουν από το αριστερό γκριπ, διαθέτουν ένδειξη, ενώ υπάρχει και κουδουνάκι.

Όμορφη αλλά και ιδιαίτερα άνετη η φαρδιά σέλα, με μπόλικο αφρώδες υλικό. Διαθέτει και ελατήριο στο παλουκόσελο.

Δοκιμή του ηλεκτρικού ποδηλάτου: ECOBIKE Elegance

Για όσους ψάχνουν έναν οικονομικό τρόπο αστικής μετακίνησης, χωρίς κόπο και ιδρώτα, το ηλεκτρικό ECOBIKE Elegance αποτελεί μια άριστη, πρακτική, και στιλάτη λύση.

 


Με την πρώτη ματιά – Ποιοτικό παντού
Η σχάρα του Elegance είναι ανθεκτική, και προσφέρεται για γενναίο φόρτωμα. Παράλληλα, τα φτερά στους δυο τροχούς μεταφράζονται σε άριστη προστασία του αναβάτη από τα νερά του δρόμου. Η μπροστινή ανάρτηση προσφέρει άνεση στα χέρια, τα οποία δεν θα κοπανηθούν στις γνωστές ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων. Άνεση όμως προσφέρει και το ελατήριο που βρίσκεται κάτω από τη σέλα, και τα δυο μικρότερα στο πίσω μέρος της ανατομικής και φαρδιάς σέλας. Η μπαταρία λιθίου πολυμερών στοιχείων βρίσκεται πίσω από το παλουκόσελο, διαθέτει κλείδωμα, ενώ βγαίνει και μεταφέρεται για εύκολη φόρτιση -μπορείτε να τη φορτίσετε και πάνω στο ποδήλατο. Το Elegance διαθέτει μπροστά και πίσω φώτα με λαμπτήρες τεχνολογίας LED. Οι ζάντες είναι διπλού τοιχώματος, και τα ελαστικά διαθέτουν τεχνολογία που τα κάνει ανθεκτικά σε σκασίματα.

Στο δρόμο – Εύκολη, ανέξοδη μετακίνηση
Γυρίζεις το κλειδί, ενεργοποιώντας το ηλεκτρικό σύστημα, ανεβαίνεις στο ποδήλατο, και… ανοίγεις το γκάζι. Ναι, το Elegance διαθέτει και γκάζι, όπως ένα scooter, στο δεξί γκριπ. Εκείνο δίνει άμεσα όλη τη δύναμη του ηλεκτροκινητήρα, και προσφέρεται για ταχύτατες εκκινήσεις από στάση, που ανεβάζουν στα ύψη την ενεργητική σας ασφάλεια. Μόλις ξεκινήσετε, μπορείτε να ξεχάσετε το γκάζι (το οποίο μειώνει και την αυτονομία της μπαταρίας), κάνοντας χαλαρά πετάλι, διατηρώντας άνετα ταχύτητες 20-25 χλμ/ώρα. Τα φρένα προσφέρουν δύναμη και πληροφόρηση. Φυσικά, η μεγάλη έκπληξη ήρθε στις κάθετες ανηφόρες του Κρυονερίου, όπου το ποδήλατο της ECOBIKE ανέβηκε με χαρακτηριστική άνεση, χωρίς να χρειαστεί καν να αλλάξω το χαλαρό ρυθμό στο πετάλι! Η ECOBIKE μιλάει για αυτονομία 50-60 χιλιομέτρων, νούμερο που ανταποκρίνεται σε πραγματικές συνθήκες.

Συμπέρασμα – Αστικό πασπαρτού
Το Elegance τιμάται στα 1.380 ευρώ και πραγματικά αξίζει τα λεφτά του. Επιπλέον, όπως αναφέρει και η ECOBIKE, η μηνιαία δαπάνη του Elegance είναι κατά πολύ μικρότερη από αυτή των μέσων μαζικής μεταφοράς. Ακόμα, η τιμή του ποδηλάτου μπορεί να αποσβεσθεί μέσα σε 30 μήνες (2,5 χρόνια)! Δεν χρειάζεστε ασφάλιση, ή δίπλωμα οδήγησης όπως με ένα scooter ή μοτοποδήλατο, και μπορείτε να ξεχάσετε τα τέλη κυκλοφορίας, τα ακριβά service, τα έξοδα βενζίνης, το πάρκινγκ, αλλά και τα πρόστιμα. Η ποιότητα κύλισης του Elegance είναι πάρα πολύ καλή, η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα άριστη, και πάνω στη σέλα του θα ξεχάσετε τον ιδρώτα, γράφοντας πολλά, εύκολα και απολαυστικά χιλιόμετρα.

Η εταιρεία
H ισπανική Ecobike ιδρύθηκε το 2003. Τα ποδήλατα της, στοχεύουν στον αναβάτη που θέλει αξιοπιστία και άνεση, χωρίς να θυσιάζει το στιλ. Η ECOBIKE διαθέτει ένα εξολοκλήρου δικό της ηλεκτρονικό σύστημα -κατασκευάζεται στην Ισπανία. Εκτός από το Elegance κατασκευάζει δυο ακόμη ηλεκτρικά ποδήλατα. Το σπαστό Urban, ιδανική λύση για το κέντρο της πόλης, και το Adventure, που προτείνεται τόσο για χωματόδρομους, όσο και για εκείνους που θέλουν αθλητικό look στο ποδήλατο τους. Όλα τα ποδήλατα της ECOBIKE έχουν εγγύηση 2 χρόνια, ενώ η μπαταρία έχει εγγύηση ενός έτους. Περισσότερες πληροφορίες στο: http://gr.ecobike.com/gr/home, στο email [email protected] και στο τηλέφωνο 210 6200010.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ