net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με το μεγαλύτερο μονοκύλινδρο κινητήρα παραγωγής στα σωθικά του και CVT κιβώτιο για τη μετάδοση το νέο cruiser της Dinli είναι σίγουρα ξεχωριστό.

H έκδοση DL 281 απευθύνεται στους λάτρεις των choppers με το ape hanger τιμόνι, τη διπλή εξάτμιση και τη διαφορετική σχεδίαση του πίσω φτερού.

Αυτόματο cruiser από την Dinli!

Ένα πρωτότυπο cruiser παρουσίασε η dinli στο πρόσφατο Σαλόνι μοτοσικλέτας στην Ταϊβάν. To DL282, όπως ονομάζεται, κινείται από ένα μονοκύλινδρο κινητήρα… 750 κ.εκ. και η μετάδοση γίνεται με CVT!

 
Η χρησιμοποίηση αυτού του μοτέρ κάνει το Dl281 αλλά και το Dl282, που βασίζεται πάνω στο πρώτο, τις μεγαλύτερες μονοκύλινδρες μοτοσικλέτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην παραγωγή! Η πρωτοτυπία δεν σταματά εδώ για το μοντέλο της Dinli αφού για τη μετάδοση της κίνησης στον πίσω τροχό δεν χρησιμοποιείται κάποιο κλασικό μηχανικό κιβώτιο 5 ή 6 σχέσεων αλλά ένα κιβώτιο CVT! Προφανώς η εταιρία έχει δανειστεί τεχνολογία από τα ATV μοντέλα της, για τα οποία άλλωστε είναι και γνωστή και στη χώρα μας. Αυτόματο, μονοκύλινδρο και σίγουρα ξεχωριστό, λοιπόν, το νέο cruiser της εταιρίας από την Ταϊβάν, που θα διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις Το DL 282 έχει duck tail πίσω φτερό, μονόσελο, χαμηλό ίσιο τιμόνι, μία εξάτμιση και είναι βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα. Από την άλλη, το DL 281 απευθύνεται στους fan των choppers. Φέρει Ape hanger τιμόνι, γκλος βαφή, χρωμιωμένες λεπτομέρειες και διπλή εξάτμιση. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη εξαγωγής του στην Ευρωπαϊκή αγορά.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ